Nihat Soğuk Çarşamba'dan Aday Adaylığını Açıkladı


Nihat Soğuk Çarşamba'dan Aday Adaylığını Açıkladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekilli Nihat Soğuk, Çarşamba Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Soğuk, ''Hizmet bayrağını çok daha ileriye taşımak amacıyla adayım'' dedi.

Eski Çınarlık Belediye Başkanı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekilli Nihat Soğuk, Çarşamba Belediye Başkan aday adayı oldu. Nihat Soğuk, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı'nda partililerin ve vatandaşların katılımıyla aday adaylığını açıkladı.

Nihat Soğuk, aday adaylığı açıklamasında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi,

GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

''Öncelikle emek ve fedakarlıklarıyla her zaman yanımızda olan değerli basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü“nü kutluyorum.

Beni siyaseten bir çoğunuz tanıyorsunuz. Geçmişte Çınarlık Belediye Başkanlığı şu an ise Çarşamba Meclis Üyesi olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği görevini icra ediyorum.

1965 yılında Çarşamba’da doğdum. Çocuk yaşlardan itibaren ailemin de ülke meseleleri ve siyasete ilgisiyle siyasetin hep içinde oldum. Meslek hayatım Çarşambaspor, Tokatspor ve Sökespor’da profesyonel futbolcu olarak başladı. Bir süre esnaflık yaptıktan sonra Çınarlık Beldesi’nde Refah ve Fazilet Partilerinde Kurucu Belde Başkanlığı, Fazilet Partisi Meclis Üyeliği ardından ise Fazilet Partisi’nden 1999 yılında başlayan Çınarlık Belediye Başkanlığı görevimi yürüttüm.

BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

2001 yılında AK Parti’nin kurulmasıyla, 1994 yılından beri büyük inanç ve sevgiyle takipçisi olduğum Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte yola devam ettim. 15 yıl Çınarlık Belediye Başkanlığı, 2014 yılı itibariyle Çarşamba İlçesi Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekilliği ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği yaptım. Bugün itbarıyla Samsun’un en önemli ve en kıymetli ilçelerinden biri olan Çarşamba ilçemizin belediye başkanlığına halkımızın teveccühü ve büyüklerimizin desteği ile aday adayıyım. 2019 yılından beri  Çarşamba'mıza çok önemli hizmetler veren başkanımız Halit Doğan’ın Büyükşehir Belediyemize Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından hizmet bayrağını çok daha ileriye taşımak amacıyla Çarşamba Belediye Başkanlığı’na talibim.

ÇARŞAMBA'NIN GELECEĞİ AYDINLIK

Bu süreç içerisinde kalbi halka hizmet amacıyla çarpan, Çarşamba’nın sosyoekonomik, kültürel ve belediyecilik hizmetlerine katkı sağlamış ilçemizi mevcut halinden hep daha ileriye taşıma aşkı taşıyan tüm kardeşlerimle birlikte hareket etmek istiyorum. Potansiyeli ve mevcut yapısı ile çok daha iyi yerlerde olmayı hak eden Çarşamba için Allah’ın yardımı, hükümetimizin tecrübesi, Büyükşehir Belediyemizin katkıları ve halkımızın desteğiyle bu kutsal hizmet yolculuğunu başlatmaya hazırız ve kararlıyız. Çarşambamız için bundan sonrası çok daha güzel ve aydınlık olacaktır. Bugün burada bulunan parti üyelerimize, hemşerilerimize ve siz değerli basın mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyor,  bügüne kadar Çarşambamıza hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum'' diye konuştu.


Yayın Tarihi: 10/01/2024 - 19:32