Mustafa Demir'den Birlik ve Beraberlik Mesajları


Mustafa Demir'den Birlik ve Beraberlik Mesajları

Başkan Mustafa Demir, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tüm birimleri ziyaret ederek personelin bayramını kutladı. Demir, "Kapım hepinize açık. Sizleri seviyoruz, daima yanınızdayız" dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, başta SASKİ, SAMULAŞ gibi şirketler olmak üzere belediye bağlı tüm birimleri ziyaret ederek çalışan personelin Kurban Bayramı'nı kutladı. Birlik beraberlik mesajları veren Başkan Demir, "Kapım sizlere daima açık olacak. Sizleri seviyoruz, daima yanınızdayız" dedi.

ÇALIŞANLARIN GÖZÜNDEKİ IŞIK

Büyükşehir Belediyesi'nin tüm çalışanlarının Samsun için canla başla çalıştıklarını ifade eden Mustafa Demir, "Tüm gayretimiz Samsun'a daha iyi hizmet edebilmek için. Sizlerin bu yönde canla başla çayışıp ter döktüğünü biliyorum. Yine de yapılan hizmetlerin üstüne koymak zorundayız. Sizlerin gözlerinizdeki ışık bizi daha çok çalışmaya sevk ediyor. Samsun'a hizmet etmenin keyfini sizlerle birlikte yaşadığım için ayrıca mutluyum" ifadelerini kullandı.

'BİRLİKTE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ'

Bayramların, küslerin barıştığı, kırgınlıkların son bulduğu çok önemli ve müstesna günler olduğunu vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Kurban Bayramı da bizi biz yapan önemli değerlerimizden birisidir. Sizleri seviyoruz. Biz birlikte güçlü bir aileyiz. Daima sizlerin yanında olacağımızı bilmenizi istiyorum. Sizlerin ve aile fertlerinizin Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, nice bayramlara hep birlikte ulaşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.


Yayın Tarihi: 09/08/2019