MÜSİAD Samsun’un Kararı Evet


MÜSİAD Samsun’un Kararı Evet

Yaklaşık bir ay önce yapılan seçimle göreve gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği – MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Samsun Sevgi Kafede düzenlenen kahvaltıya AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol da katıldı.

Kahvaltının ardından konuşan MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan,16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında MÜSİAD olarak EVET oyu vereceklerini açıkladı. BaşkanTan konuşmasında şunları söyledi;

“Yaklaşık bir ay önce göreve geldikten sonra bütün siyasi partileri tek tek ziyaret ederek Halk oylamasında herkesin düşüncesine saygılı olduğumuzu söyledik. Biz milletimizin ve ülkemizin menfaatlerini kendi menfaatlerimizin üstünde tuttuk. MÜSİAD yönetimi olarak, halk oylamasında, EVET oyu verme kararı aldık. Sonuç ne olursa olsun ülkemizde milli birlik ve beraberliğimiz daim olması temennisiyle yeni yönetimimizin Samsun için hayırlara vesile olmasını diliyorum”


Yayın Tarihi: 02/04/2017