MÜSİAD Samsun Şubesi’nden Başkan Demir’e Ziyaret


MÜSİAD Samsun Şubesi’nden Başkan Demir’e Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı  Hasan Tahsin Şengül ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’ i makamında ziyaret etti.

Başkan Demir, tamamlanan ve devam eden projelerden bahsederken, sözlerine Organize Sanayi Bölgeleri hakkında bilgi vererek devam etti. Belediyelerin çalışmalarında sanayicimiz ve esnafımızla süreçleri en doğru şekilde tamamlayabilmek adına belediyelere MÜSİAD ‘ ın desteklerinin gerekliliğini vurguladı. Sanayicimizin, esnafımızın ve halkımızın refahı için ciddi emek verdiklerini belirten Demir, ‘MÜSİAD bizler için önemli bir kuruluş, sizler sanayicimizi ve esnafımızı temsil ediyorsunuz. Bu doğrultuda çalışmalarımızda sizlerle istişare ederek ilerlemek isteriz elbette. Ben de MÜSİAD Samsun’un kuruluşundan bu güne içerisindeyim ve Samsun Şubesi için emek verenlerdenim.’ dedi.

MÜSİAD Samsun Başkanı Hasan Tahsin Şengül de,  birlik ve beraberliklerin büyük önem taşıdığı günümüzde, MÜSİAD olarak görev ve sorumluluklarını yerine getireceklerini belirtti.

Şengül ,’Belediyenin çalışmalarını yakından takip ediyoruz, Samsun için  üzerimize düşen görev ne ise elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz dedi. Hepimiz için önemli olan ülkemiz ve ilimizin kalkınmasına katkı sağlayabilmektir.  11.000’ i aşan üyesi ile MÜSİAD ailemiz 65.000 civarında işletmeyi temsil etmektedir. Yurtiçinde 85 irtibat noktası vardır. Aynı zamanda yurtdışında 95 farklı ülkede temsilciliğimiz ile de toplamda 225 noktada hizmetimiz bulunmaktadır. MÜSİAD, ülkemizde işadamları statüsünde kurulmuş olan en büyük sivil toplum kuruluşudur. İş insanlarına değer veriyor ve sektörleri konusunda destek olmak istiyor ve buna yönelik her türlü projeyi yakından takip etmeye çalışıyoruz.

Sanayicimizin üretim alanlarını genişletmek adına belediyemizin çalışmalarından dolayı da ayrıca şahsınıza, üyelerimiz adına tekrar teşekkürlerimi iletmek isterim. Dünyada artık şehirlerin yarış içinde oldukları ve yarıştan geri kalmamak adına kaçınılmaz olan Organize Sanayi Bölge alanlarının genişletilmesi, düzenlenmesi şehrimizdeki istihdamı da arttıracaktır’ dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, konuklarına ilgi ve nezaketleri için teşekkürlerini iletti.


Yayın Tarihi: 12/07/2021