Murzioğlu: “Azimle Çalışmaya, Üretmeye Devam Edeceğiz”


Murzioğlu: “Azimle Çalışmaya, Üretmeye Devam Edeceğiz”

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yayımladığı yeni yıl mesajında, zorlu bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, “Ama asla karamsarlığa kapılmadan, hep birlikte azimle çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yeni yıl mesajı yayımladı. Zorlu bir yılı geride bıraktıklarını belirten Başkan Salih Zeki Murzioğlu,“Mart ayından bu yana hepimizin öncelikleri, kaygıları değişti. Hayata bakışımız yeniden şekilleniyor. Cihan padişahı Sultan Süleyman'ın “Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi” sözünü tüm manasıyla anlıyoruz. Salgının ekonomiye yansıttığı olumsuzluklarına rağmen insan sağlığının önemini çok iyi anladık.  Tüm değerleri anlamlı, keyifli ve değerli kılan unsur gerçekten de sağlık. Dünyada yepyeni bir değişime, dönüşüme vesile olan pandeminin daha fazla zarar vermeden bir an evvel sona ermesini en kalbi duygularımla temenni ediyorum. Biz bu süreçte camiamızın sorunlarını beklentilerini mesai mevhumu gözetmeksizin çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin kurduğu kesintisiz iletişim köprüsüyle ilgili bakanlıklara ileterek çözüm üretmeye çalıştık. Süreç bizlere esnek olmanın, değişim karşısında hızlı aksiyon almanın önemini bir kez daha hatırlattı” dedi.

“Ülkemizin geleceğine umutla bakıyoruz”

İçinden geçilen bu zorlu pandemi döneminde tedbiri elden bırakmadan asla karamsarlığa kapılmayacaklarını belirten Başkan Murzioğlu,“Elbette süreç çok zor.  Bununla birlikte değişimin beraberinde fırsatlar da getirdiğine inanıyorum. Türk girişimcisi dengelerin değişimini lehine çevirecektir. İhtiyacımız olan vazgeçmemek ve daha çok çalışmak. Samsun iş dünyasını temsil eden Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır” sözünü kendimize düstur edindik. Daha büyük, daha güçlü bir Türkiye için ulaşmak istediğimiz hedefler var. Türk özel sektörü olarak diyoruz ki; dün yapabildiysek, bugün de yapabiliriz.  Ülkemizin geleceğine umutla bakıyoruz.Yeni yılda da hep birlikte bunun için azimle çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Her yeni başlangıç yeni umutları, yeni hedefleri beraberinde getirir. Temennimiz 2021 yılının iz bırakan, kendini güzellikleriyle, sevinçleriyle hatırlatan ve büyüyen bir Türkiye’nin yılı olması. Samsun'un sahip olduğu potansiyelin ekonomik bağlamda değerini bulduğu, refah seviyemizin yükseldiği, barışın ve huzurun hüküm sürdüğü bir yıl diliyorum” diyerek sözlerine son verdi.


Yayın Tarihi: 31/12/2020