Murat Değirmenci’den Yeni Yıl Mesajı


Murat Değirmenci’den Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Atakum Belediye Başkan A. Adayı Murat Değirmenci, yeni yılın başta Atakum’ular olmak üzere tüm milletimize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

2023’ü geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde Murat Değirmenci, yeni yıl mesajı yayınladı. Her yeni yılın insanlara yeni umutlar, yeni heyecanlar getirdiğine dikkat çeken Değirmenci, “Bir yanıyla umutluyuz, sevinçliyiz bir yanımızla büyük üzüntü, ıstırap ve öfke içerisindeyiz” dedi.

Murat Değirmenci, Türkiye Yüzyılına girdiğimiz 2023’ü şu günlerde geriye bırakmaya hazırlandığımızı hatırlatarak, “Türkiye Cumhuriyeti’nin İkinci Yüzyılına, ülke olarak daha da hazır bir halde gireceğiz. AK Parti iktidarımız, Cumhur İttifakımız, 2024’te de ülkemiz ve milletimiz için bütün gayretiyle hizmet üretmeye, devasa projeleri hayata geçirmeye devam edecektir. Şimdi önümüzde 2024’ün Mart ayında yapılacak yerel seçimler var. İktidarımızın 20 yılı aşkın ortaya koyduğu hizmetleri AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde de milletimizin kararıyla işbaşına gelerek daha da taçlandırmış olacağız. Türkiye Yüzyılına yakışır hizmetleri hem Samsun’da hem de Atakum’da ve tüm diğer ilçelerimizde de bizler gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

2024’ün, başta Samsun ve Atakum olmak üzere tüm ülkemizde yeni atılımların yılı olacağının altını çizen Değirmenci, “Bütün bir Dünya yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşarken, yine bütün bir dünyanın gözü önünde insanlık suçu işleniyor. İsrail, 3 aya yakın bir süredir, Gazze’de masum sivilleri, kadınları, çocukları katlediyor. Yine Doğu Türkistan’da Çin baskısı devam ediyor. Yeni yılda bu  zulümlerin bitmesini temenni ediyorum” dedi” 


Yayın Tarihi: 31/12/2023 - 14:30