Muhtarlardan Yahya Çınkıl'a Tam Destek


Muhtarlardan Yahya Çınkıl'a Tam Destek

Toplumun her kesiminden yoğun destek alan İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl'a, İlkadımlı muhtarlar da tam destek verdi. Muhtarlarla buluşan Çınkıl adeta gövde gösterisi yaparken, "Bilgi, birikim, tecrübe ve enerjimizle İlkadım'a hizmet için hazır ve kararlıyız." dedi.

İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, İlkadım'da görev yapan mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda biraraya geldi. Hemen hemen bütün muhtarların katılım sağladığı ve adeta gövde gösterisine dönüşen buluşmadan Çınkıl'a tam destek çıktı. 18 yıl İlkadım İlçesine hizmet ettiğini belirten Çınkıl, bilgi ve tecrübesiyle Türkiye Yüzyılı'nın başında İlkadım'a hizmetkarlığa talip olduğu mesajını verdi.

İLKADIM'IN SORUNLARINI DA ÇÖZÜM YOLLARINI DA İYİ BİLİYORUZ

Konuşmasına katılımları nedeniyle tüm muhtarlara teşekkür ederek başlayan İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Çınkıl, "İlkadım'a en güzel şekilde hizmet etmek için yola çıktık. Değerli muhtarlarımızın bu yoğun desteğini görmek beni gerçekten mutlu etti, duygulandırdı. İlkadım'ın sorunlarını da çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz. Yol haritamız hazır. Bu manada ortak aklı ve istişareyi önemsiyoruz. Onun için aday adaylığım süresince herkesten, herkesimden insanımızdan fikir ve öneri almaya çalışıyorum. Muhtarlarımızın ortak fikir ve önerileri ile yol yürüyeceğiz. Bizim en önemli yönetim paydaşımız ve çalışma arkadaşlarımız muhtarlarımızdır." dedi.

BİLGİ, TECRÜBE VE ENERJİYE SAHİBİZ

İlkadım'a hizmet için gerekli bilgi ve birikiminin olduğuna da vurgu yapan Çınkıl, "Şehirlerin ve nesillerin ihyası için önemli bir seçim arifesindeyiz. Türkiye Yüzyılı'nın ilk seçimi. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyon ve misyonuyla hizmet edebilme aşkı ile çıktığımız bu yolda bugüne kadar edindiğim bilgi, birikim, tecrübe ve enerjimle İlkadım'a hizmet için hazır ve kararlıyız.  İlkadım'ın kılcal damarlarını biliyoruz. İlkadım'a hizmet kapılarını açacak anahtarları biliyoruz. Siyaset, toplumsal uzlaşı sağlayanlarla vardır. Bugünkü birliktelik de bu uzlaşının fotoğrafıdır." diye konuştu.

ORTAK AKILLA ÇALIŞACAĞIZ

Muhtarların vatandaş ile belediye arasında köprü görevi gördüğünü de ifade eden Çınkıl, muhtarların önemine vurgu yaptı. Çınkıl, "Muhtarlık biliyorsunuz sokak sokak, ev ev, mahalle mahalle, ilçemizin geneline baktığımızda da ilçemizin bütününün sorunlarını, ilimizin bütün sorularını birebir bilen kurumlardır. Aziz milletimizin ve devletimizin her zaman bir temsilcisi olan muhtarlarımız, vatandaşlarımızın devlete açılan ilk kapısıdır. Bizim yönetim modelimizde ortak akıl ve istişare vardır. Muhtarlarımızla birlikte İlkadım'a hizmet için yol yürüyeceğiz. Muhtarlarımızla her zaman istişare halinde olacağız." ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 17/12/2023 - 16:06