Muhafazakâr Kesimin İlk Outlet Köyü Feshane’de Açıldı


Muhafazakâr Kesimin İlk Outlet Köyü Feshane’de Açıldı

Zeruj Shopping Fest zincirinin 7.si olarak düzenlenen Zeruj Outlet Village Fest’, Feshane Uluslararası Kongre ve Fuar alanında kapılarını ziyaretçilerine açtı. Outlet köyü konseptiyle muhafazakâr kesimin ilk festivali olma özelliğini taşıyan ‘Zeruj Outlet Village Fest’te, kadın ve çocuk giyiminden ayakkabıya, züccaciyeden aksesuara kadar binlerce ürün satışa sunuluyor. 140 firmanın yer aldığı festivalde birbirinden ilginç başarı hikâyeleriyle dikkat çeken 110 kadın girişimci, ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırma imkânı buldu.

Globalleşen ve internetin hâkim olduğu dünyada ev hanımlarını, gençleri ve çocukları ortak bir platformda bir araya getirerek keyifli vakit geçirmelerine öncülük eden Zeruj Festival Organizasyon, düzenlediği festivallerle uzun yıllara yayılabilecek arkadaşlıklar kurarak kadınlar arası dayanışmayı artırıyor. Zeruj Shopping Fest zincirinin 7.si olarak düzenlenen Zeruj Outlet Village Fest’te özel indirimler, hediye çekilişleri, çocuklar için oyun oynama alanları, yüz boyama etkinlikleri yer alıyor.

Zeruj Outlet Village Fest organizatörü Zehra Özkaymaz düzenlediği festivallerinin hedeflerini şöyle açıklıyor: “Düzenlediğimiz festivaller sadece muhafazakâr kesime değil, herkese hitap ediyor. Amacımız tek çatı altında ayırım yapmadan genci yaşlısı, kadını erkeği, yetimi öksüzü herkesin keyifli vakit geçirmesini sağlayıp, festivalimizden güler yüzle evlerine uğurlamak. Zeruj Outlet Village Fest ise kendi alanında bir ilk.  Festivalde her birinin ayrı bir başarı hikâyesi olan 110 kadın girişimcimiz yer alıyor. Hem göz nuru el emeği ürünlerini tanıtıyorlar, hem de başarılarını paylaşıyorlar. Düzenlediğimiz festivaller bir alışverişi şöleni içinde geçiyor ama daha önemlisi kardeşliği, sevgiyi ve birlikteliği vurguluyor.’’


Yayın Tarihi: 29/01/2016