Mücahit Erbin İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin İstifa Etti


Mücahit Erbin İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin İstifa Etti

Yaklaşık 4 yıldır AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı görevini yürüten Dursun Mücahit Erbin, İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirdiği basın toplantısı ile İlkadım Belediye Başkan aday adaylığı için istifa ettiğini açıkladı

AK Parti İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı gerçekleştiren Dursun Mücahit Erbin, Yüksek Seçim Kurulu'nun siyasi parti ilçe başkanlarının aday adaylığı için belirlemiş olduğu son istifa günü olan 1 Aralık 2023 tarihi itibariyle istifa ettiğini duyurdu.

Erbin açıklamasında, "Ocak 2020 tarihinden bugüne kadar şan, şeref ve gurur ile yürütmüş olduğum İlkadım İlçe Başkanlığı görevimden, İlkadım Belediye Başkanı aday adaylığı süreci nedeniyle, yapılan istişareler sonucu İl Başkanımızın ve Genel Merkezimizin oluru ve onayları ile istifa etmiş bulunuyorum.

Yaklaşık 4 yıldır gururla yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevimde tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımızı gerçekleştirirken adeta destan yazdık. Bu gururu bana yaşatan başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanlarımıza ve tüm teşkilat üyelerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Önümüzdeki belediye başkanlığı aday adaylığı sürecimizin Partimiz, İlkadım ve bizler için hayırlı olmasını diliyorum. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımdan ve Aziz İlkadımlılardan haklarını helal etmelerini rica ediyorum" dedi.


Yayın Tarihi: 02/12/2023 - 12:35