İlkadım Belediyesi Tüm Tesislerinde Azerbaycan Bayrağı Dalgalandırıyor


İlkadım Belediyesi Tüm Tesislerinde Azerbaycan Bayrağı Dalgalandırıyor

Azerbaycan'dan bağımsız bir Türkiye, Türkiye'den bağımsız bir Azerbaycan düşünülemez olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Bayraklar da bağımsızlığın ve birliğin sembolüdür.  İşte bu yüzden Azerbaycan bayrağını belediyemiz tüm tesislerinde dalgalandırdık” dedi.

İlkadım Belediyesi Başkan Necattin Demirtaş’ın talimatıyla Azerbaycan'a destek olmak amacıyla kentin birçok noktasından yer alan tesislerine, Azerbaycan bayrağı asarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ermenistan'ın saldırılarının ardından seferberlik ilan eden Azerbaycan'a yerel yönetimlerden  destekler devam ediyor. İlkadım Belediyesi Azerbaycan'a gönül desteği göndermek adına Ana Hizmet Binası ve diğer tüm tesislerine Azerbaycan bayrağı astı. Belediyenin tüm tesislerinde Türk bayrağının yanında Azerbaycan bayrağı dalgalanmaya başladı.

“Her platformda destekçisi olacağız”

Amaçlarının iki kardeş ülkenin bayraklarının yan yana yer alması ve bu sayede tüm dünyaya birlik ve beraberlik mesajı vermek olduğunu aktaran İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” "İki Devlet Bir Millet " sloganı ile belediye hizmet binamıza, tüm tesislerimize ve 61 mahalle muhtarlıklarına asılmak üzere göndermiş olduğumuz bayraklarla ilkadım’ın tüm sokaklarında kardeş ülke Azerbaycan’a destek olup Ermenistan tarafından başlatılan alçakça saldırıları kınıyoruz. Kardeşlik bağları kurduğumuz Azerbaycan'ın her platformda destekçisi olacağız. Bayraklar da bağımsızlığın ve birliğin sembolüdür.  İşte bu yüzden Azerbaycan bayrağını belediyemiz tüm tesislerinde dalgalandırdık. Azerbaycanlı kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek boynumuzun borcudur. İki kardeş ülke arasında bu dayanışma olduğu sürece Ermenistan'ın Türk toprakları üzerinde planladığı kirli oyunları hayata geçirme şansı olmadığını düşünüyorum” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 20/10/2020