MMO Samsun Şube İle Samsun Uğur Okulları’ndan Eğitim Protokolü


MMO Samsun Şube İle Samsun Uğur Okulları’ndan Eğitim Protokolü

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesini Samsun Uğur Okulları ve Uğur Kursları adına İlkadım Kampüs Müdürü Seher Kulein ve İlkadım Kampüsü İlkokul Müdürü Görsev Türe ziyaret ederek 'Eğitim Protokolü' imzaladılar.

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi yönetimi, üyelerine ve 1'inci derece yakınlarının faydalanması amacıyla Samsun Uğur Okulları ve Uğur Kursları ile 'Eğitim Protokolü' imzaladı. Protokole MMO Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın ile Samsun Uğur Okulları İlkadım Kampüs Müdürü Seher Kulein imza attı.

KURUMLARARASI İŞ BİRLİĞİ

MMO Şube Hizmet Binası’nda imzalanan protokol ile ilgili bilgiler veren MMO Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın, "MMO Samsun Şube olarak başta seminerler olmak üzere düzenlediğimiz birçok etkinlik ile her alanda eğitime ne kadar önem verdiğimizi gösterdik. Bugün imzaladığımız bu protokol ile de üyelerimizin ve onların 1'inci derecede yakınlarının ilimizin seçkin eğitim kurumlarından Samsun Uğur Okulları imkânlarından faydalanmalarını sağladık. Protokolümüzün her 2 kuruma hayırlı olmasını diliyorum. MMO Samsun Şube olarak kurumlarla her türlü iş birliği faaliyetlerimiz sürecek" dedi.

KALİTELİ EĞİTİM İMKÂNI

Samsun Uğur Okulları İlkadım Kampüs Müdürü Seher Kulein ise, “MMO Samsun Şube ile yapılan protokol bizler için memnuniyet verici. Protokol kapsamında MMO Samsun Şube üyeleri ve yakınları kurumumuzun kaliteli eğitim imkânlarından faydalanabilecekler. Güzel bir iş birliğine imza attığımızdan dolayı mutluyuz" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 04/08/2023 - 13:36