Minikler Bayramda “Çocuk Oyunları Festivali”nde Buluşuyor


Minikler Bayramda “Çocuk Oyunları Festivali”nde Buluşuyor

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza, “Çocuk Oyunları Festivali” ile çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatmaya hazırlanıyor.

Samsun’da çocuklar, bayram coşkusunu Piazza AVM’nin düzenlediği “Çocuk Oyunları Festivali”nde doyasıya yaşayacak. Bayramın son gününe denk gelen 15 Eylül Perşembe günü 15:00 - 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte minikler, dijital dünyanın oyunlarından sıyrılıp, anne ve babalarının çocukluk oyunlarını tanıma ve oynama fırsatı elde edecek. Unutulmaya yüz tutmuş eski çocuk oyunlarını yaşatmak amacıyla düzenlenecek etkinlikte minikler, seksek, topaç çevirme, misket, 3 taş, çivili futbol, halka atma, domino, ip atlama gibi eski dönemin pek çok oyununu oynayıp hediye kazanma şansı yakalayacak.

Piazza’nın yıl boyunca düzenlediği etkinliklerde bir araya gelen minikler, “Çocuk Oyunları Festivali” ile bu kez bayram coşkusunu bir arada yaşama fırsatı yakalayacak. Piazza’dan unutulmaz anılarla ayrılacak olan çocuklar, keyifli bir etkinlikle bayrama veda edecek. 


Yayın Tarihi: 13/09/2016