100 Bin Mevsimlik Çiçek İlkadım’a Renk Katacak


100 Bin Mevsimlik Çiçek İlkadım’a Renk Katacak

İlkadım Belediyesi kışın gelmesiyle birlikte tüm şehri mevsimlik çiçeklerle donatmaya başladı

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kendi serasında yetiştirdiği mevsimlik çiçekleri toprakla buluşturmaya başladı. Kışın gelmesi ile birlikte hizmet binası başta olmak üzere yeşil alan, park ve çocuk parklarında çiçeklendirme çalışmalarına İlkadım’ı çiçeklerle renklendiriyor.

“100 BİN mevsimlik çiçek ilçeye renk katacak”

Sonbahar ayının gelmesiyle birlikte yaz ayları için uygun olan çiçekler, yerini soğuk aylara dayanıklı kış çiçeklerine bırakıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bu kapsamda kış aylarına dayanıklı çiçek dikim çalışmalarına start verdi. Ekipler çiçek ekimi öncesi toprak dolgu tesviye çalışmalarını da özenle gerçekleştiriyor.

"İlçemizin güzelliğine güzellik katıyoruz"

İlçenin güzel görünümüne katkıda bulunmak amacıyla mevsimlik çiçekleri toprakla buluşturduklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” İlçemizde bulunan parklarımız gibi birçok alana mevsimlik çiçeklerimizi dikerek ilçemizin güzelliğine güzellik katıyoruz.İlçemizin rengarenk görünmesi amacıyla her sene bu dönemlerde yaptığımız mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kış mevsiminde de şehrimizin cazibesini ve canlılığını korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ekip arkadaşlarıma özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 06/12/2023 - 10:41