Mimar Mühendisler Grubu İle Bafra Belediyesi’nden Ortak Çalıştay


Mimar Mühendisler Grubu İle Bafra Belediyesi’nden Ortak Çalıştay

Mimar Mühendisler Grubu (MMG) Samsun Şube Başkanı Selman Yesevi Cevahir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret etti. MMG yönetim kurulunun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Şahin "Her zaman sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini önemsiyoruz ve Bafra'nın sorunlarının çözümü noktasında ortaya konulan projeleri destekliyoruz. Bu anlamda Mimar ve Mühendisler Grubu'nun yapacağı çalışmalarda Bafra Belediyesi olarak her zaman destek oluruz” dedi.

Mimar Mühendisler Grubu Samsun Şube yönetim kurulu Başkan'ı Cevahir ise Mimar ve Mühendisler Grubu'nun yaptığı faaliyetler hakkında açıklamalarda bulunarak ileride yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Cevahir konuşmasının devamında "Önceliğimiz Grubumuz üyeleri arasında mesleki dayanışmayı tesis ederek, üyelerimizin ve toplumun sosyal, kültürel, teknolojik ve ekonomik gelişmesine katkı sağlamaktır." diye konuştu. Bu kapsamda Bafra Belediyesi ile birlikte fikir alış verişi ile Bafra nezlinde tüm Samsun'a gereken teknik konularda fayda sağlamak için çalışıyoruz dedi. Cevahir ayrıca misafirperverliğinden ve desteklerinden dolayı başkan Şahin'e teşekkür etti.

Bu bağlamda özellikle belediyelerin çalışma alanlarına giren teknik yönetmelik ve kanunlar ile ilgili Mimar ve Mühendisler Grubu ile Bafra belediyesi ortak bir çalıştay yapma konusunda mutabakata vardı.

Karşılıklı güzel temenniler sonrası günün anısına MMG'nin Başkan Şahin'e plaket vermesinin ardından Bafra Belediye Başkan'ı Şahin'de Bafra sülieti olan hediyesini Cevahir'e takdim etmesiyle ziyaret nihayetlendirildi. Ziyarette MMG Samsun yönetim kurulu üyeleri Hilmi Eker, Nihat Gönan, Fazlı Güveli, Orhan Erol ve Fatih Badur da hazır bulundalar.


Yayın Tarihi: 10/10/2017