Milli Mücadelenin Kadın Kahramanları Kitap Tanıtım Etkinliği


Milli Mücadelenin Kadın Kahramanları Kitap Tanıtım Etkinliği

Samsun - Ayvacık MTAL Okul Müdür Yardımcısı,Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sinan Güney'in proje ortağı olarak yürüttüğü KAHRAMANIN KİM? adlı e twinning projesinin 7. kitabı olan "MİLLİ MÜCADELENİN KADIN KAHRAMANLARI" isimli kitabın sunumu zoom üzerinden kitap yazarı Ahmet Seven'in söyleşisi ile gerçekleştirildi.

İnstagram üzerinden de canlı yayınlanan etkinlik proje ortağı öğretmenler ve öğrencilerin katkılarıyla daha verimli hale dönüştü.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, sunumunda Türk kadınının önemi, değeri ve tarih sahnesindeki yerine değinip Milli Mücadele yıllarında göstermiş oldukları fedakârlıkları anlattı.  Proje ortağı öğretmen ve öğrenciler de sunuma hem görüş bildirerek hem de sorular sorarak katıldı. Verimli bir ortamda geçen programda katılımcılar memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. 

Projeye katkılarından dolayı başta Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'e tüm katılımcı öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz dediler.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN de böyle anlamlı bir projede kitabıyla yer almasından dolayı MTAL Müdürü Ebru Ülker ve Edebiyatı Öğretmeni Sinan Güneye teşekkür etti.


Yayın Tarihi: 27/05/2021