Mide Botoksu Fark Yaratıyor


Mide Botoksu Fark Yaratıyor

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Çiftlik Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sedat Ocak, "Mide botoksu, ideal kiloya ulaştırır, fazla kiloya bağlı olan diğer sağlık sorunlarını da iyileştirir ve yaşam kalitenizde olumlu yönde önemli farklar yaratır." dedi.

Fazla kilolardan kurtulmak üzere Avrupa ve Amerika’da sık uygulanan mide botoksu uyguluması, Samsun'da da başarıyla uygulanıyor. 

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Çiftlik Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sedat Ocak, obezite ve inatçı kilolar ile mücadelede gerçekleştirilen mide botoksu uygulamasının 20 dakika sürdüğünü ve aynı gün normal hayata dönme imkânı sağladığını söyledi. 

SAĞLIK SORUNLARINIZI ORTADAN KALDIRIYOR

Mide botoksu özellikle uzun soluklu zayıflama diyeti programlarına uymakta ve düzenli egzersiz yapmakta zorlanan, fazla kiloya bağlı sağlık sorunları olup diyetle kilo vermede başarısız olan kişiler için oldukça uygun bir işlemdir diyen Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sedat Ocak, "Bu işlem ideal kiloya ulaşmayı sağlayarak fazla kiloya bağlı diğer sağlık sorunlarını da iyileştirir ve yaşam kalitenizde olumlu yönde önemli farklar yaratır. 

Yan etkisi olmayan ve cerrahi yöntemlerin getirdiği riskleri barındırmayan mide botoksu, cerrahi yöntemlere karşı hassas kişiler için de ideal bir uygulamadır.

AĞRISIZ VE ACISIZ İŞLEM

Ağrısız, acısız ve konfor düzeyi yüksek bir ortamda uygulanan mide botoksu işlemi ortalama 15-20 dakika içinde gerçekleştiriyor. Uygulamanın hemen ardından sosyal yaşama geri dönülebilmektedir.

Mide botoksu işlemini uyguladığımız hastalarımızın iyileşme gelişimine göre, bir ay içinde 10 kiloya kadar kilo kaybı görülebilmektedir. Bu süreçte hastanın uyumu çok önemlidir. Sağlıklı beslenme, aktif yaşam biçimi ve spor mide botoksu uygulamasından sonra hastalara tavsiye edilmektedir ve hasta dikkatli bir şekilde takip edilmelidir." diyerek sözlerine son verdi.


Yayın Tarihi: 28/02/2019