Metro Turizm Enflasyonla Mücadeleye Destek


Metro Turizm Enflasyonla Mücadeleye Destek

Metro Turizm, Onursal Başkanı Galip Öztürk öncülüğünde, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak' ın açıkladığı "Enflasyonla Topyekün Mücadele" kampanyasına yüzde 10 oranında indirimle katkı sağlayacak.

Maliye Bakanı Berat Albayrak' ın açıkladığı Enflasyonla Topyekun Mücadele" kampanyasına bir destek de ulaşım devi Metro' dan geldi. Onursal Başkan Galip Öztürk öncülüğünde desteğini açıklayan Metro Turizm, yüzde 10'luk bir destekle kampanyaya önemli bir katkı sağlayacak. Kampanyanın ülkemiz ve milletimiz için önemine değinen Galip Öztürk, " Ülkemizin çıkarları doğrultusunda çizilen yolda yürümeye her zaman hazırız. Bizler ülke ve milletimizin menfaatleri adına birlik olduğumuz sürece bütün zorlu dönemleri aşabileceğimize inanıyorum. Bu önemli adımdan ötürü Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a da milletimiz ve sektörümüz adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Metro Turizm'in daha önce ekonomik saldırılar karşısında da "döviz bozdurma kampanyası" başlattığını hatırlatan Galip Öztürk, böyle kritik bir dönemde bütün sektörlere birlikte mücadele etme çağrısı yaptı.

Firmalar internet üzerinden katılabilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 9 Ekim'de yaptığı açıklamada, doğalgaz ve elektrik zammına ilişkin "Dünyada çok sıradışı bir durum olmazsa, elektrik ve doğalgaza yıl sonuna kadar zam yapmayacağız" dedi. Bakan Albayrak, firmaların yıl sonuna kadar yüzde 10 indirim uygulayacağını ve isteyen firmaların enflasyonlamucadele.org.tr sitesinden ve bakanlık sitesinden indirim kampanyasına katılabileceğini söyledi. Bakan Albayrak, ağustos ve sonrası alınan kredilerin faiz oranlarına da yüzde 10 indirim yapılacağını açıkladı. Bu kapsamda Boyner, Doğuş ve Çaykur dahil 30'un üzerinde marka, kampanyaya desteğini açıklayan şirketler olmuştu.


Yayın Tarihi: 09/10/2018