Başkan Köse: ‘’Gurur Günümüz ‘’


Başkan Köse: ‘’Gurur Günümüz ‘’

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Köse, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını millet olarak gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bundan bir asır önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizi korumak, vatanımıza sahip çıkmak için  aynı ruh ile mücadelemizi hep omuz omuza sürdürerek nice zorluklara göğüs gerdik, nice badireler atlattık.

Millet olarak tarihi mücadelelerle, şanlı zaferlerle, kahramanlık destanlarıyla, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularına sımsıkı sarılmamızla bugünlere geldik. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bugün de Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı'na adım atarken, milletçe 2053 ve 2071 vizyonumuzla hedeflerimizi hayata geçirmenin mücadelesine kararlılıkla devam edeceğiz. Şanlı tarihimiz boyunca olduğu gibi bir ve beraber olarak, Türkiye’yi büyütmek ve hedeflerine ulaştırmak için gayretli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz, büyük ve güçlü Türkiye yolunda ilerlemekten hiçbir zaman geri durmadık, hep hız kesmeden ileriye yürüdük. Ülkemizi daha büyük hedeflerine ulaştırma konusunda kararlıyız. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada hiçbir gücün, hiçbir kirli senaryonun bizi yolumuzdan alıkoymasına izin vermeyeceğiz. Cumhuriyetimizi daha güçlü bir şekilde sonsuza kadar taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle  milletimizin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyorum. Canları pahasına bu vatanı bize emanet eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."


Yayın Tarihi: 27/10/2023 - 15:23