Meşe Orman Park’ta 2. Etap Devam Ediyor


Meşe Orman Park’ta 2. Etap Devam Ediyor

Canik Belediyesi tarafından ilk etabı tamamlanan ve çok beğenilen Meşe Orman Park projesinin ikinci etap çalışmaları devam ediyor.

Hasköy Mahallesi’nde Samsunluların doğa ile iç içe olma imkanı bulduğu Meşe Orman Park Projesi’nin ikinci etap çalışmaları devam ediyor. Canik Belediyesi ve DOKAP işbirliği ile toplam 92 dönüm alanda uygulanan ve ilk etabı tamamlanan projenin ikinci etap çalışmaları da hızla ilerliyor. Toplam 20 dönüm alandan oluşan ikinci etap çalışmalarını Başkan Osman Genç, yakından takip ediyor. İlk etabın devamı niteliğinde olan ikinci etap içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kır kahvesi gibi sosyal donatılar yer alacak.

İLK ETAP YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Meşe Orman Park projesinin ilk etabının Samsunlular tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunluların şehir yoğunluğundan uzaklaşıp, nefes alacağı doğal bir ortam oluşturduklarını söyledi. İlk etabın yoğun ilgi görmesi nedeniyle hemen ikinci etap çalışmalarını başlattıklarını ifade eden Başkan Genç, “İçerisindeki yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, hanım konağı, kafeteryası ile oldukça güzel doğal bir mekan oldu. 2. etap da ilkinin devamı niteliğinde olacak. Çalışmalar oldukça hızlı ilerliyor” dedi.

PROJE GENİŞLİYOR

Samsun’un güzel bir tabiat alanı kazandığını dile getiren Başkan Genç, “Şehir hayatında doğa ile pek buluşma imkanı bulamayan insanlarımız Meşe Orman Park sayesinde şehir gürültüsünden uzak, doğa ile iç içe bir ortamla buluşuyor. Bugüne kadar orman içinde yürüyüş yapamayan insanlarımız çayını, kahvesini içebileceği, aynı zamanda çocukların eğlenebileceği bir mekana kavuştu. İnşallah bu güzellik ikinci etapla birlikte daha da genişleyecek" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 30/06/2018