‘’MERDÜMGİRİZ’’ Temalı Ekslibris Sergisi Yeşilyurt AVM’de


‘’MERDÜMGİRİZ’’ Temalı Ekslibris Sergisi Yeşilyurt AVM’de

Sinem ALGAN ‘’ MERDÜMGİRİZ’’ temalı Ekslibris sergisi Yeşilyurt AVM’de sanatseverlerle buluşuyor…

Kitapseverleri tanıtan ve onları yücelten bir sanat dalı olan Ekslibris aynı zamanda kitabın tapusudur. Kitapseverlerin kitaplarının iç kapaklarına yapıştırdıkları üzerinde isimlerinin yer aldığı ve değişik konularda kendilerini anlatan çizimlerin bulunduğu baskı resimlerdir. Kitap sahibini tanıtır ve aitlik belirtir.

Özgün ekslibris çalışmalarını bir araya getirmeyi, değerlendirmeyi, sanatçılarını teşvik etmeyi aynı zamanda  ekslibris sanatını tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçlayan Yeşilyurt AVM 20-23 Ağustos tarihleri arasında Yeşilyurt AVM 2. Katta kurulacak olan sergiye tüm misafirlerini bekliyor. 20 Ağustos Saat 17.00’de Sergi açılışını yapmayı planlayan Yeşilyurt AVM tüm sanatseverleri bu sergiyi açmaya davet ediyor..

Alışveriş ve eğlencenin Atakum'da ki adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card'ı ve birbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam ediyor.

Detaylı bilgi ve yapılan kampanyalara, etkinliklere Facebook, Twitter ve Instagram sayfalarından ulaşabilirsiniz.


Yayın Tarihi: 19/08/2022 - 14:58