Lunapark Gezegeni Terme’de Sahnelenecek


Lunapark Gezegeni Terme’de Sahnelenecek

Mehmet Zorlu Vakfı tarafından çocuklara tiyatroyu tanıtmak ve sevdirmek amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Zorlu Çocuk Tiyatrosu, "Lunapark Gezegeni" adlı oyunu Terme Belediyesi katkılarıyla Terme’de sahneleyecek.

Türkiye'nin dört bir yanından yüzbinlerce çocuğu 2003 yılından bu yana tiyatroyla buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, "Lunapark Gezegeni" adlı oyunu ile Terme’deki çocuklarla buluşacak. Oyun, 2-3 Haziran’da 13.00 ve 15.00 saatlerinde Terme Belediyesi Kültür Merkezi'nde ücretsiz sahnelenecek.

Müzikal bir atmosferde sahnelenen "Lunapark Gezegeni", çocukları sanatın eşsiz güzellikleriyle buluştururken öğretici birçok mesajı da içinde barındırıyor.

Zorlu Holding'in "Hayallerine Hayat Ver" kampanyasının devamı kapsamında dördüncü sınıf öğrencisi Çağrı Berat'ın hayal dünyası ile zenginleştirilen çocuk oyunu "Lunapark Gezegeni", hayal kurmanın ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. Serdar Saatman'ın yazdığı ve Gaye Cankaya'nın yönettiği Lunapark Gezegeni, 4 yaş ve üzeri çocukların eğlenceli ve coşkulu bir zaman geçirmelerini sağlıyor.

BAŞKAN KUL’DAN DAVET

Terme Belediyesi katkıları ile sahnelenecek çocuklara yönelik hazırlanan tiyatronun ücretsiz olduğunu söyleyen belediye başkanı Şenol Kul bütün çocukları tiyatro oyununu izlemeye davet etti.


Yayın Tarihi: 30/05/2018