Mehmet Teyyare Adaylığını Açıkladı


Mehmet Teyyare Adaylığını Açıkladı

Mali Müşavir Mehmet Teyyare yaptığı basın açıklaması ile Ak Parti Samsun İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İlkadım’da Kısmet Düğün Salonunda yapılan basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Mehmet Teyyare şunları söyledi; “ Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sözlerime başlarken Ak sevdamızın 16. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

2001 Yılında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye yola çıkan genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bu Hareket’in bir ferdi olmaktan duyduğum onur ve şerefi ifade etmek istiyorum.

2001 yılında Samsun teşkilatının kuruluşunda kurucu il yönetimi kurulu üyesi olarak görev yapmış bir kardeşinizim. Dolayısı ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapmış olmanın gurur ve onurunu taşıyorum. 2001 ruhunu tekrar ortaya koyan teşkilat yapılanması için, bekleten değil bekleyen, özleten değil özleyen, yük olan değil yük alan, şüphe duyulan değil güven veren bir teşkilat için, Sayın Cumhurbaşkanımızın yükünü hafifletmek için, AK Parti Samsun İl Başkanlığına aday olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum.”


Yayın Tarihi: 22/08/2017