Medical Park Samsun Hastanesi’nde Sağlık Turizmi Atağı


Medical Park Samsun Hastanesi’nde Sağlık Turizmi Atağı

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan ve Dr. Ghiath Oujan Dubai’de Medical Park Samsun Hastanesi adına ofis açılması için sözleşme imzaladı. Arap Emirlikleri ve Oman’da yaşayanların sağlık sorunlarında daha kaliteli sağlık hizmeti almaları için Samsun’a gelmeleri sağlanacak.

Samsun için önemli bir projeye imza attıklarını söyleyen Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan “ Sağlık Kenti Samsun’a artık sadece çevre illerden değil çeşitli ülkelerden de hastalar geliyor. Gelen hastalar sadece burada sağlık ile ilgili ihtiyaçlarını gidermiyor, konaklama, turizm vs. gibi farklı meslek dallarını da hareketlendiriyor. Akademik kadromuzu gün geçtikçe büyütüyoruz. Samsun’a sağlık alanında farklı yatırımlar yapıyoruz. Yakında VM Medicalpark konsepti ile hastalarımıza hizmet vereceğiz. Şehir merkezinde inşaatı bitmek üzere olan Liv Hospital Samsun ile Vip hastanecilik anlayışı ile hastalarımıza hizmet vereceğiz. Bu iki hastanemizin bitişi ile Samsun’a dışarıdan çok hasta geleceğine inanıyorum.”dedi.

Dr. Ghiath Oujan “Medical Park Samsun Hastanesi’ni ve açılacak olan VM Medicalpark Samsun Hastanesi’nin binalarını gezdik, gerçekten sağlık adına çok önemli yatırımlar yapılmış. Medical Park sağlıkta teknolojiyi çok yakından takip ediyor. Samsun’da da son teknoloji kullanılmış ve hastaların konforu için her şey düşünülmüş. Çok güçlü bir hekim kadrosu var ve farklı bölümler açarak bölgede farkındalık yaratmışlar. Yeni hastaneleri ile güçlerine güç katacaklarına inanıyorum. Bizde ülkemizde ki vatandaşlarımızın gelişmiş sağlık imkânlarından faydalanmalarını ve sağlıklarına kavuşmalarını istiyoruz.”diye konuştu.

 


Yayın Tarihi: 26/09/2016