Makine Mühendisleri Odası’ndan Başkan Demirtaş'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti


Makine Mühendisleri Odası’ndan Başkan Demirtaş'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube (MMO) Yönetim Kurulu Üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.

MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonucunda İlkadım Belediye Başkanı seçilen Necattin Demirtaş’ı ziyaret ederek yeni görevinde 'Başarı' diledi. MMO yöneticileri Necattin Demirtaş’a ayrıca 2018 – 2019 dönemine ait Şube Çalışma Programı hakkında detaylı bilgi aktardı.

İLKADIM BELEDİYESİ İLE İŞ BİRLİĞİ

Başkan Yardımcısı Özkan Er, Sekreter Üye Nail Yolaydın, Sayman Üye Bekir Akarsu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Ünsal Kıran, Ali Dinler ve Ömer Yardımcı ile birlikte İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı ziyaret eden Şube Başkanı Kadir Gürkan, şu açıklamayı yaptı:

"Şubemiz yönetim kurulunun çalışma programı doğrultusunda kurum ve kuruluşları ziyaret ederek çalışma ortamları oluşturuyoruz. Birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerimize, Samsun’a ve ülkeye hizmet etmeye çalışıyoruz. İlkadım Belediyesi ile de her türlü iş birliği ve birlikte çalışma ortamında yer almak istiyoruz."

4 BİNİ AŞKIN ASANSÖRÜN BAKIMI

Kadir Gürkan görüşmede ayrıca, ilçe genelinde konut ve iş yerlerindeki asansörlerin periyodik kontrollerinin yeniden MMO Samsun Şubesi tarafından yapılması konusunun da gündeme getirildiğini belirterek, "İlçe genelindeki 4 bini aşkın asansörün, tamamen bir kanuni zorunluluk olan Asansör Periyodik Kontrolleri'ni şubemiz olarak tekrar üstlenmek istiyoruz. Sayın Demirtaş'ın bu yöndeki olumlu tavrı bizleri son derece mutlu etti" dedi.


Yayın Tarihi: 24/04/2019