Yılın Starları’nda Oylar 220 Bini Aştı


Yılın Starları’nda Oylar 220 Bini Aştı

Ekovitrin tarafından bu yıl 15’incisi gerçekleştirilen ‘Yılın Starları Anketi’nde şu ana kadar 220 binden fazla oy kullanıldı. ‘Yılın Starı’ seçilenler düzenlenecek törenle ödüllerini alacaklar.

Aylık ekonomi haber dergisi Ekovitrin’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 15’ncisi düzenlenen ‘Yılın Starları Anketi’nde 4 Mart itibarıyla 220 binden fazla oy kullanıldı.

Yılın Starları Jürisi tarafından 26 farklı kategoride 3’er aday belirlenerek oluşturulan Yılın Starları 2015; Ekovitrin Dergisi Şubat sayısında ve eş zamanlı olarak www.ekovitrin.com sitesinde başlatıldı. Oylamaya katılmak isteyenler, Ekovitrin Dergisi’nde ve aynı zamanda www.ekovitrin.com internet sitesinde yer alan anket formunu doldurarak katılımcı olabilecekler.

Ankete katılanların oylarıyla belirlenen ve Şubat ayında başlayan Yılın Starları Anketi 20 Nisan tarihine kadar devam edecek. Geçtiğimiz yıl yapılan ankette ise 310 bin 202 oy kullanılmıştı. ‘Yılın Starları’ anketi bu anlamda Türkiye’nin en geniş katılımlı anketi olma özelliğine de sahip. Yaklaşık üç ay sürecek anketin sonucuna göre en fazla oyu alan aday kendi kategorisinde “YILIN STARI” ilan edilecek ve daha sonra düzenlenecek törenle ödülünü alacak.


Yayın Tarihi: 06/03/2016