Gökhan Türkmen Fasl-ı Şahane’de


Gökhan Türkmen Fasl-ı Şahane’de

Pop müziğinin sevilen isimi Gökhan Türkmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. Yılında Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Atakum Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Fasl-ı Şahane etkinlikleri kapsamında sahne alıyor.

Bu yıl 8’incisi gerçekleştirilen, Samsun ve çevre illerden gelen misafirlerinin akınına uğrayan Fasl-ı Şahane etkinlikleri %100 müzik ve eğlence ile tüm hızıyla devam ediyor.

Ramazan ayı boyunca düzenlenen Fasl-ı Şahane etkinliklerinde birbirinden eğlenceli sahne oyunları, tiyatro ve sinema gösterilerinin yanı sıra her hafta sonu müzik ziyafeti yaşanıyor. Grup 333 Live ve Ekin Uzunlar konserlerinin ardından 19 Mayıs Pazar günü saat 21:30’da Gökhan Türkmen sahne alıyor. Milli Mücadelenin 100. Yılında Gökhan Türkmen’in benzersiz performansına şahit olmak ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirmek isteyen herkes, Yeşilyurt AVM açık otopark alanında ücretsiz gerçekleştirilecek Fasl-ı Şahane etkinliklerine davetlidir!

Fasl-ı Şahane etkinlikleri Ramazan ayı boyunca birbirinden eğlenceli sahne gösterileri ve güncel müziğin en keyifli örnekleri ile Yeşilyurt AVM misafirlerini buluşturmaya devam ediyor. Etkinlikler ücretsiz. Şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın. Detaylı bilgi ve yapılan etkinliklere Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilirsiniz.


Yayın Tarihi: 16/05/2019