En Sevgili Fotoğraf Yeşilyurt AVM’de


En Sevgili Fotoğraf Yeşilyurt AVM’de

Yeşilyurt AVM ziyaretçileri, 12 -14 Şubat tarihlerinde Sevgililer Günü’ne özel gerçekleştirilecek ‘’Sihirli Ayna’’ etkinliği ile bu anlamlı günü unutulmaz kılıyor.

Samsun’un çekim merkezi Yeşilyurt AVM, Sevgililer Günü için hem eğlenceli hem de romantik bir sürpriz hazırladı. Yeşilyurt AVM misafirleri, 1. Katta kurulacak aktivite alanında büyük bir ayna önünde, kendi seçecekleri birbirinden eğlenceli aksesuarlar kullanarak fotoğraf çekilir. Çekim sonrasında katılımcılar fotoğrafları Sevgililer Günü için tasarlanmış çerçeveler ile basılıp, anında alabilecekler. Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikte, Yeşilyurt AVM ziyaretçileri ‘’Sihirli Ayna’’ ile eğlenirken, romantik anlarını ölümsüzleştirecek fotoğrafların da sahibi olacak.

Alışveriş ve eğlencenin Atakum'daki adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card'ı ve birbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam ediyor. Detaylı bilgi ve yapılan kampanyalara Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşılabilir.


Yayın Tarihi: 08/02/2018