Bu Yazın En Havalı Etkinliği Bulvar AVM’de


Bu Yazın En Havalı Etkinliği Bulvar AVM’de

Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi tüm Samsunluları açık havada film izleme keyfine davet ediyor. 25-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek açık hava sinema etkinliği şimdiden büyük ilgi görüyor.

Açıldığı günden itibaren ziyaretçilerine sunduğu farklı, eğlenceli ve kültürel etkinliklerle her mevsimi keyifli kılan Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi, bu kez de sinemaseverlere açık havada film izleme keyfi sunuyor.

25-30 Ağustos tarihleri arasında her gün gerçekleşecek etkinlikte sezonun en popüler filmleri her gün farlı bir alternatif ile seyircisiyle buluşacak. Vizyonda büyük ilgi gören ve güncelliğini hala korumakta olan sinema filmleri meydan alanında kurulacak dev sinema perdesinden ücretsiz olarak izletilecek. 25 Ağustos itibariyle Buz Devri 5 ile başlayacak olan sinema programı, Troller, Tatlım Tatlım, Olanlar Oldu ve son olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda günü anlamlandıracak Çanakkale 1915 filmi ile devam edecek.

Çocuk genç yaşlı tüm kesimlerce severek izlenebilecek bir karmadan oluşturulan film programı; izleyenlere filmlere konu olan bir nostaljiyi yaşatırken, aynı zamanda içerikleri bakımından da sinemaseverlere oldukça keyifli saatler sunacak.


Yayın Tarihi: 20/08/2017