Genç Sanatçı Özgün, Piazza’da Şarkılarını Babalar İçin Söyledi


Genç Sanatçı Özgün, Piazza’da Şarkılarını Babalar İçin Söyledi

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza’da Babalar Günü konseri veren Özgün, en güzel şarkılarını babalar için seslendirdi.

Samsunluların eğlence ve buluşma noktası Piazza, Babalar Günü’nde pop müziğin genç isimlerinden Özgün’ü ağırladı. Sahnelerin en genç ve taze babalarından Özgün, son albümü ‘Bu Kadar mı Zor’un en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Hayranları şarkıcıyı karşılamak için saatler öncesinden Piazza’daki yerini alırken, sahne etrafında yüzlerce kişi imza almak için sıraya girdi. İzleyenlerin yoğun ilgisi ile sahneye çıkan Özgün, gördüğü ilgi için sahneden dinleyenlerine teşekkürlerini iletti.

Askerliğini Samsun’da yaptığını belirten ve asker arkadaşının ziyareti ile daha da mutlu olan Özgün, “Bu kentte çok güzel anılarım var. Aradan yıllar geçti, özledim ama en çok da pidesini özledim” dedi.

Oğlu Ediz’i geçen yıl kucağına alarak baba olmanın heyecanını yaşayan genç sanatçı sahnede duygularını şu sözlerle diler getirdi: “Bugün benim ikinci ‘Babalar Günü’m. İlkinde Ediz daha çok ufaktı ama şimdi daha iyi anlıyorum baba olmanın ne demek olduğunu. Tabi bir taraftan da enteresan bir gün, babası hayatta olmayan pek çok insan var. Onlar da maalesef biraz buruk yaşıyor bu günleri. Aslında bir çocuğu hayat getirip babalık sıfatını taşımakla bu iş olmuyor. O çocuğa karşı sorumluluklarının, çocuğun ihtiyaçlarının farkına varıp iyi bir birey olarak yetiştirmesi gerekiyor babanın. Baba dediğimiz figür;  güven, ailesine eşine karşı şefkat, sevgi, saygı, özveri gibi vasıfları üzerinde taşımalı. Bu özellikleri kendine yakıştıran tüm babaların babalar gününü kutluyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 19/06/2016