Karadeniz 5. Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor


Karadeniz 5. Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor

Karadeniz Kitap Fuarı 5. yaşında 9 gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.  tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile 16-24 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Karadeniz 5. Kitap Fuarıyarın saat 12.00’de Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zihni Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Oğuzhan Serinkaya ve Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Sayın Kenan Kocatürk’ün değerli katılımlarıyla TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacaktır.

Karadeniz 5. Kitap Fuarı’nda, aralarında İnci Aral, İlber Ortaylı, Mine Söğüt, Yılmaz Özdil, Ercan Kesal, Sinan Meydan, Akın Birdal, Nazım Alpman, Şükrü Erbaş, İpek Çalışlar, Kahraman Tazeoğlu, Ahmet Şimşirgil, Arif Keskiner, Zeynep Aliye, Koray Avcı Çakman, Aret Vartanyan, Nazlı Karabıyıkoğlu, Mete Yarar, Sevgi Özel, Murat Tavlı, Füsun Çetinel, Bahadır Yenişehirlioğlu, İsmail Saymaz ve Reis Çelik’in de bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı okurlarıyla buluşacak.

Karadeniz’de Kitap Dolu 9 Gün

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkıları olan Karadeniz Kitap Fuarı, beşinci yaşında dokuz gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak. Fuara 220 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikler ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacaktır.

 Girişin ücretsiz olduğu Karadeniz Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 24 Şubat tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.


Yayın Tarihi: 14/02/2019