Mağazcılar Günü Yeşilyurt AVM’de Dolu Dolu Kutlandı


Mağazcılar Günü Yeşilyurt AVM’de Dolu Dolu Kutlandı

Türkiye’de, Perakende-Mağazacılık sektöründe çalışanların onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlayan ve bu yıl 4. kez düzenlenen 12 Aralık Mağazacılar Günü Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde coşkuyla kutlandı.

Tüm mağaza yöneticilerinin pozitif enerji ve coşkusunu bir kat daha arttırmak amacıyla; Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu çatısı altındaki derneklerin öncülüğünde 2013 yılında 12 Aralık Mağazacılar Günü adıyla kutlanmaya başladı.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde her yıl şenlik havasında kutlanan Mağazacılar Günü bu yılda birbirinden eğlenceli sürprizlerle, tüm mağaza çalışanları ile birlikte kutlandı. Her mağaza için ayrı ayrı hazırlanmış hediye kolileri, kutlama mesajlarıyla birlikte mağazalar açılmadan kapılarına bırakıldı. Sabah saatlerinde mağazalarına gelen çalışanlar kendileri için hazırlanan sürprizleri büyük bir sevinç ve mutlulukla karşıladı. Yeşilyurt AVM' de bulunan Özsüt' ün, bu anlamlı gün için düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısında mağaza müdürleri ve AVM yönetimi bir araya geldi. Yeşilyurt AVM Genel Müdürü Neslihan Yavuz APAK yaptığı konuşmada; 12 Aralık Mağazacılar Günü’nün  perakendenin kahramanı olan mağaza çalışanlarının en özel günü olduğunu söyledi ve ekledi; "organize perakende sektörünün bugünlere gelmesinde siz değerli çalışanlarının katkısı çok büyük. Bu bağlamda tüm sektörün ve mağazacılarımızın 12 Aralık Mağazacılar Gününü kutluyor ve büyük bir özveriyle çalışan arkadaşlarımızın her birine tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

Her yıl düzenlenen mağazalar arası fotoğraf yarışması bu yıl da Yeşilyurt AVM’de mağazacılar arasında tatlı bir rekabet havasında başladı. Mağazalara gönderilen yaka kartlarıyla birlikte gün boyu tüm ekip arkadaşlarıyla çekilen en yaratıcı, en eğlenceli fotoğraflar AVM' nin facebook sayfasında yayınlanacak. Günün sonunda en çok beğeniyi alan fotoğraf hangi mağazaya aitse o mağazaya 12 Aralık Mağazacılar Gününün En Popüler Mağazası plaketini alacak ve tüm ekip istediği tarihte David People’da Cafe&Food' da muhteşem bir sabah kahvaltısı yapacak.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birlik beraberlik ve dayanışma ruhuyla temsil ettiği markların ve Alışveriş Merkezinin başarı zincirinin kilit halkası olan mağaza çalışanlarının 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü kutladı.


Yayın Tarihi: 11/12/2016