Kurban Bayramı’nı En İçten Dileklerimle Tebrik Ediyorum


Kurban Bayramı’nı En İçten Dileklerimle Tebrik Ediyorum

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Kurban Bayramı mesajı;

‘’Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir.

Toplumsal barış ve huzurumuza katkı sağlayan, büyüklerin sayıldığı, küçüklerin sevildiği, kurbanımızın paylaşıldığı, gönül zenginliğimizin bereketlendiği Kurban Bayramı’nda değerlerimizi yaşatarak gelecek nesillerimize en güzel mirası bırakacağız. Bayram vesilesiyle birbirimize daha çok sarılacak ve bayramı içinde barındırdığı tüm güzellikleriyle birlikte yaşayacağız. Kurban, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. Kurban, bu dünyada misafir olduğumuzun tekrar tekrar hatırlanmasıdır.

Bu nedenle Kurban Bayramı’nda büyüklerimizi ihmal etmemeli, küçüklerimizi sevindirmeli ve ihtiyaç sahiplerini mutlu etmek için çaba göstermeliyiz.

Ayrıca uzun bayram tatilini değerlendirerek trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyarak gereken dikkat ve özeni göstermelerini, hız yapmamalarını, bayramdan sonraki günlerin de bayram mutluluğu ile geçmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.’’


Yayın Tarihi: 28/06/2023 - 14:43