Ufka Yolculuk 4 Hadis Yarışması 2. Tanıtım Toplantısı Düzenledi


Ufka Yolculuk 4 Hadis Yarışması 2. Tanıtım Toplantısı Düzenledi

Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, "Ufka Yolculuk – 4 Hadis Yarışması 2. Tanıtım Toplantısı" düzenledi.

İdeal İnsan Son Peygamber (sav) Efendimizin hadislerini konu edinen ödüllü kitap okuma yarışması 2. bilgilendirme toplantısı, Samsun Acem Tekkesinde gerçekleşti. Programa öğretim üyeleri, İlçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ile çok sayıda öğretmen ve STK temsilcileri katıldı.

Son Peygamber Platformu Samsun İl Temsilcisi Enes Çelik  "Yarışmada sadece dereceye girenler değil herkes kazanır" sloganıyla Son Peygamberin hadisleriyle onu tanımak ve anlamak için bu yarışmayı tertip ettiklerini ifade ederek; "Amacımız toplumun her kesimine Son Peygamberin (sav) mesajları ile buluşturarak Allah'ın rızasını kazanmak, toplumun sahih hadis kaynaklarına müracaat ederek bilinçlenmesi ve sosyal farkındalığın artmasıdır." Fakat bu yarışma "kaybedeni olmayan bir yarışma" olduğu için, ödül kazananlar kadar, yarışmaya girenler, kaydolup giremeyenler, sponsor desteği verenler ve organizasyonda görev üstlenenlerin tümü kazançlı çıkacaklar” dedi.

Ayrıca Çelik ''Ufka Yolculuk her hangi bir yarışma değil, yarışma vesilesiyle değerlerimizi öğrendiğimiz, edindiğimiz güzellikleri hayatımıza tatbik ederek, "Ufka Yolculuk'u Cennet Yolculuğuna çevirdiğimiz" ve bunu "Dostlar olarak Birlikte" yaptığımız çok ulvi bir yolculuk. Katkı veren, katılım gösteren tüm gönül dostlarına teşekkür ediyorum. Yolumuz ve yolculuğumuz kutlu ve mübarek olsun. Nice Ufka Yolculuk' ta birlikte olmak ümidiyle..'' dedi.

Yarışma komisyon üyesi Kemal Davutoğlu, ''yarışma başvurularının www.ufkayolculuk.com sitesi üzerinden yapıldığını, müracaatların bitmesine 11 gün kaldığını ve cezaevleri, okullar, yurtlar, üniversiteler başta olmak üzere toplumun her kesiminden yoğun bir ilgi ve katılımın beklendiğini" belirtti.

 


Yayın Tarihi: 11/02/2016