İlkadım Belediyesi Açık Hava Sinema Festivali Başlıyor


İlkadım Belediyesi Açık Hava Sinema Festivali Başlıyor

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından Karadeniz’de bir ilk olarak 2005 yılında gerçekleştirilen İlkadım Belediyesi Açık Hava Sinema Festivali yeniden başlıyor.

İlkinin 2005 yılında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından gerçekleştirildiği ve büyük beğeni ile tekrarının düzenlendiği İlkadım Belediyesi Açık Hava Sinema Festivali bu yıl da Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi iş birliğinde 27 Temmuz – 01 Ağustos tarihleri arasında Samsunluları ağırlayacak. Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi meydanında gerçekleştirilecek festival tüm katılımlılara ücretsiz olacak.

AÇIK HAVA SİNEMA FESTİVALİNDE NOSTALJİ VE SANAT BİR ARADA

6 gün boyunca sürecek festivalde yazlık sinemanın canlı, keyifli, nostaljik atmosferinde buluşacak olan Samsunlular birbirinden güzel vizyon filmleri ile açık havada sinema keyfinin tadını çıkaracaklar. Festival boyunca her gün 19:30’da İlkadım Belediyesi THM Korosu bir birinden güzel eserleri seslendirirken yine İlkadım Belediyesi Tiyatro Okulu tarafından her gün 20:00’da yapılacak çocuk etkinlikleri ile minikler eğlenceli dakikalar yaşayacak. 27 Temmuz Cuma günü saat 20:30 Ailecek Şaşkınız filmi ile başlayacak İlkadım Belediyesi Açık Hava Sinema Festivalinde sırasıyla Arabalar 3, Ayla, Coco, Aile Arasında ve Yol Arkadaşım adlı filmler sinema severlerle buluşacak.

TOK; “SICAK VE SAMİMİ ANILARI YENİDEN CANLANDIRIYORUZ”

Açık Hava Sinema Festivalinin şehire büyük canlılık getireceğini düşündüğünü belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Açık hava sinemaları hepimizin büyüklerinden dinlediği ve birçoğumuzun da özlemini çektiği sıcak ve samimi anıları bizlere yeniden yaşatacak. Açık Hava Sinema Festivalimizle, vatandaşlarımız aileleri ile birlikte sinema izleyebiliyor, şehir hayatının stresini biraz olsun üzerlerinden atabiliyorlar. Bu atmosferi oluşturmak bizler için çok önemli. Sosyal belediyecilik anlayışımızın başında unutulan değerlerimizi yeniden hatırlatmak ve o güzel duyguları hemşehrilerimizle paylaşmak geliyor. Her yıl Ramazan ayı boyunca Komşu İftarları etkinliklerimizde yakaladığımız komşuluk duyguları sinema festivalimiz ile sürdürmeyi amaçlıyoruz. 6 gün boyunca dolu dolu geçecek festivalimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 25/07/2018