“Komşu Köyün Delisi”ne Büyük Gala


“Komşu Köyün Delisi”ne Büyük Gala

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), büyük bir beğeniyle izlenen ve biletleri günler öncesinde tükenen, sezonun yeni oyunu “Komşu Köyün Delisi”nin galasını gerçekleştirdi. Üstün Dökmen’in yazdığı ve Ufuk Ersoy’un yönettiği oyun, salonu tıklım tıklım dolduran Ordulu sanatseverler tarafından büyük bir beğeniyle izlenerek ayakta alkışlandı.

Oyunda, üniversite öğrencisi Tolga'nın "toplumun ruh hastalıklarına yönelik tutumu" ile ilgili tez ödevini hazırlaması için yaptığı araştırmalar sırasında gazete ilanıyla deli arayan Yukarı Çavuldur Köyü’ne akıllı deli olarak gitmesi ve sonrasında içinden çıkılamaz hal alan olaylar, güncel konuların da araya serpiştirilmesiyle mizahi bir dille anlatılıyor.

Oyun, izleyenler tarafından büyük bir beğeni ile takip edildi. Sezonun yeni oyunun galasında salon tıklım tıklım dolarken çoşkulu tiyatroseverler kırmızı koltuklarda boş yer bırakmadı. Komedi tarzındaki oyun, izleyenlerine adeta kahkaha tufanı yaşattı. Beğeniyle izlenilen ve  güldürürken düşündüren oyun kapalı gişe sahneleniyor.


Yayın Tarihi: 26/02/2016