Kirleticilerden Nemalananlar Neyle Mücadele Edecekler


Kirleticilerden Nemalananlar Neyle Mücadele Edecekler

İYİ Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Eyüp Elmas, Tekkeköy’de kirliliğin kaynağını oluşturan firmadan yardım kolileri alıp vatandaşa dağıtan rakibine ağır eleştiri; ‘’ Bunlardan ancak emir eri olur.’’

Eyüp Elmas, Tekkeköy’de kirliliği üç ayda bitireceklerini belirterek şunları söyledi;

"Tekkeköy'ün kanayan yarası olan kömür depoları ile ilgili sorunu çözüme kavuşturacak adımlar atacağız. Kömür sahaları yeşil mutabakat kriterlerine uyumlu hale getirilecek. Üstleri kapatılacak rüzgar ve fırtınada tozlanma engellenecek. Göreve geldiğimizde Tekkeköy Belediyesi bünyesinde bir Çevre Timi kuracağız. Bu tim Tekkeköy ilçesinde bulunan sanayi tesislerinin gaz salınımıyla oluşan hava kirliliği başta olmak üzere tesislerin filte ve benzeri tüm gerekliliklerini denetleyerek azaltacak. Gece ve kapalı havalardaki gaz salınımı etkin bir şekilde denetlenecek." 

Kirleticilerden nemalananlar neyle mücadele edecekler

Eyüp Elmas, Kirliliğin kaynağını oluşturan firmadan yardım kolileri alıp vatandaşa dağıtan rakibine de ağır eleştirilerde bulunarak şunları söyledi;

"Bu şehrin en büyük sorunu kirlilik. Kirliliğin kaynağını oluşturan firmadan yardım kolilerini alıpvatandaşa dağıtan rakibim, sen ne işe yararsın, bu zehir kolileri ile vatandaşın gözünü niye boyarsın.

Kömür tozundan ve baca gazından Nemalananlar asla bununla mücadele edemezler biz ederiz üç ay içinde kömür tozunu bitiriyoruz bir çevre timi kurarak her gün bacaların filtrelerini denetleyeceğiz.

Seçimdeki yardım kolilerini kirleticilerden alanlar neyle mücadele edecekler?

Bunlardan ancak emir eri olur"


Yayın Tarihi: 20/03/2024 - 14:03