Karaaslan: ‘Kadınlarımız Her Alanda Başarı Hikayeleri Yazmaktadır’


Karaaslan: ‘Kadınlarımız Her Alanda Başarı Hikayeleri Yazmaktadır’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

“Aile kurumunun temeli, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımız, toplumsal hayatta ve çalışma hayatındaki başarıları kadar yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesine çok büyük katkılarda bulunmaktadır.

AK Parti olarak; kadınlarımızın siyasette, ekonomide, iş dünyasında, üretimde hak ettiği noktada olması için göreve geldiğimiz günden bu yana gayretle çalıştık. Kadınlarımızın aile içinde, sosyal ve ekonomik hayatta yerini güçlendirmek, kadın hakları ve fırsat eşitliği konusunda ortak bilinç oluşturmak ve toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin önüne geçmek için bugüne değin atılmamış adımları attık, kadınların istihdamıyla ilgili çok önemli yasal düzenlemeleri hayata geçirdik. Bugün kadınlarımız her alanda karar verici pozisyonlarda edindikleri rollerle başarı hikâyeleri yazmaktadır.

Tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de verdiğimiz mücadelede en büyük güven ve destek kaynağımız, ülkemize başarıları ve hizmetleriyle değer katan kadınlarımızdır. Ülkemiz böylesine kritik süreçlerden geçerken kadınlarımızın üstlendiği sorumluluk çok değerlidir. Tarih boyunca nice badirelerin atlatılmasında, engellerin aşılmasında, zorlukların üstesinden gelinmesinde kadınlarımız büyük roller üstlenmiş, fedakârlıkları ve kararlılıklarıyla ülkemizin hedeflerine ulaşmasına katkılar sunmuşlardır.

Dünya’yı merhametli dokunuşlarıyla, sevgileriyle, fedakârlıklarıyla, inançları ve azimleriyle kadınlarımız güzelleştirecek. İnanıyoruz ki kadınlarımıza yapılan her yatırım bugüne olduğu kadar geleceğe de değer katmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz hain darbe girişiminde vatanımız uğruna canlarını feda eden kadınlarımızı rahmetle anarken, başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum.


Yayın Tarihi: 07/03/2019