Karaaslan : “İnanç ve Gayretle Başarıya Koştular”


Karaaslan : “İnanç ve Gayretle Başarıya Koştular”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Fransa’nın Valde Reuil kentinde düzenlenen 2018 INAS Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda başarı gösteren Samsunlu özel sporcular Yasemin Keskinsoy ve Esra Bayrak’ı tebrik etti.

Özel sporcularla daha önce birçok kez bir araya gelen ve idmanlarını da yakından takip eden Karaaslan, “Dünya üçüncüsü olan Yasemin ve Dünya Şampiyonu olan Esra kardeşlerimize ülkemize ve Samsun’umuza yaşattıkları büyük gurur nedeniyle yürekten teşekkür ediyorum. Hiçbir başarının tesadüfi olmadığını, her başarının büyük bir inanç ve gayretin eseri olduğunu, Yasemin ve Esra kardeşlerimizin daima diri olan inanç ve azimlerinde gördük. İnanç ve gayretle başarıya koştular. Milli sporcularımızın Fransa’da gerçekleştirilen büyük organizasyonda bayrağımızı dalgalandırıp İstiklal Marşımızı okutmaları hem Samsun’umuzu hem ülkemizi gururlandırdı, göğsümüzü kabarttı. Milli olmanın gereğini yerine getirip başarılarını ülkemize, milletimize ve aziz şehitlerimize armağan etmeleri de ayrıca takdire şayan, kendilerine şehrimiz ve ülkemiz adına teşekkür ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum” dedi.

Karaaslan ayrıca Keskinsoy ve Bayrak’ın başarıları nedeniyle Samsun Özel Yetenekler Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Aytunç Göz’ü de telefonla arayarak tebrik etti.


Yayın Tarihi: 04/03/2018