Karaaslan Dört Günde Ondört İlçe Teşlilatı İle Buluştu


Karaaslan Dört Günde Ondört İlçe Teşlilatı İle Buluştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan devam eden kongre süreci dolayısı ile gerçekleştirdiği ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Pazar gününden bu yana Havza,  Vezirköprü, Bafra, Yakakent, Alaçam, 19 Mayıs, Çarşamba, Terme, Salı Pazarı ve Ayvacık ilçelerinde teşkilatlar ile buluşan Karaaslan gün boyunca İlkadım, Kavak, Asarcık ve Ladik ilçelerini ziyaret etti.

Güne Ak Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başlayan Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan’a ziyaretleri boyunca Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve İl Başkan Yardımcıları eşlik etti. İlçe Başkanlıklarında düzenlenen toplantılarda hemşehrileri ile bir araya gelen Karaaslan; teşkilat çalışmaları ve devam eden kongre süreci hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajlarını teşkilatlar ile paylaşan Karaaslan ilçe ziyaretlerine Canik, Tekkeköy ve Atakum ile devam edecek. Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan hafta sonuna kadar Samsun’un tüm ilçelerini dolaşmış olacak.

 “AK PARTİ TÜRKİYEDİR”

AK Parti'de yenilenme ve atılım olarak değerlendirdikleri kongre sürecinin belde kongreleriyle başladığını belirten Karaaslan; “Kongre sürecimiz teşkilatlarımız açısından büyük önem taşıyor. Ak Parti ailesinin ‘Mesele memleket ise ben de varım, taşın altına elimi koyarım' diyen herkese kapısı her zaman açıktır. Bugüne kadar Ak Parti olarak Türkiye'de devrim niteliğinde adımlar gerçekleştirdik, özgürlük alanlarımızı genişlettik. Bunları yalnızca bir grup için yapmadık, herkes için yaptık. Bugüne kadar görmezden gelinenleri görünür kıldık. Bugüne kadar yapılamaz denilen her işi yaparak, başararak Türkiye'yi hep bir üst kademeye çıkardık. Kurumsallığını tamamlayan Ak Parti olarak toplumun tüm farklı renklerini temsil ediyoruz. AK Parti siyasetinin Türkiye'ye vaat ettiği hedefler çok önemli. AK Parti Türkiye'dir. Türkiye'ye zarar vermek isteyenlerin, Türkiye'yi geriletmek isteyenlerin, Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerin hedef olarak karşılarına Ak Parti’yi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı koymalarının sebebi budur” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 22/08/2017