İyilikte Yarışmak İstiyoruz


İyilikte Yarışmak İstiyoruz

Ülkemizin geleceği için çok önemli bir seçim sürecinin  son haftasına  girdik . Artık seçmenimız kararını  vermiştir. 

Kutuplaştırıcı , yalan ve entrikalar ile ayrıştırıcı , tehdit ile korkutucu   propagandayı benimseyen başta Akp olmak üzere birlikte yol aldıkları partilere karşı verdiğimiz mücadelede sona yaklaşıyoruz . Biz yeter artık dedikçe daha da agresif , saldırgan bir hale soktukları bu yarışta her ne olursa olsun  iyilikten vazgeçmeyeceğiz .

Genel Başkanımız Sn .Meral Akşener'in  her fırsatta söylediği ve İYİ Parti'nin her ferdinin de aynı şekilde ifade ettiği gibi ,  korkmuyoruz. Biz korkmuyoruz dedikçe  anlaşılan gücü elinde tutanların keyfi bozuluyor  , umutları kırılıyor  ve yirmi yıldır baskı altında tuttukları toplumun uyanışından rahatsız oluyorlar . Her gün bir yerde rakiplerine sözlü saldırılarını ne seçmen ne de bizler ciddiye almıyoruz . Tek çıkar yol olarak gördükleri  kaos yaratarak seçimleri meşru olmaktan çıkartmanın türlü yollarını deniyorlar .

Masum insanları akıl almaz yalanlarla suçlamak , ülkenin yarısından fazlasını hain , terörist olarak göstermeye çalışmak bundan sonuç elde edemeyeceğini anlayınca gözdağı vermek için her gün bir yerlerde olayların çıkmasına söylemleri ile destek verip gereken tedbirleri almamak bu korkunun tezahürüdür . Korkan , köşeye sıkışan insanlar saldırganlaşır .  Korkunun ecele faydası yok . Ne yaparlarsa yapsınlar , gi-de-cek-ler. Ama az biraz vatanımızı  seviyorlarsa  bu ucuz ve iğrenç eylemleri herkesten çok eleştirip , icra makamı olarak durdurmalarını talep ediyoruz . Biliyoruz ki bizleri o kirli ve aşağılık düzene çekmeye çalışıyorlar.  Oysa bu ülke son elli yılda bunun acısını fazlası ile çekti .

Çok şey istemiyoruz . Biraz iyi olsunlar yeter. Kirli siyaset dilini bir an evvel bıraksınlar .  Aksi takdirde bu seçimde birileri kazanacak  ama bu asla adaleti savunan kişilere hergün sözlü , yazılı iftiralar ile saldıranların zaferi  olmayacak . Bizim rakiplerimize. tavsiyemiz bu ucuz eylemleri sona erdirmeleri ve bir savaş havası ile darbe söylemi ile halkımızın tercihine ipotek koymamalarıdır

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan AKSOY


Yayın Tarihi: 09/05/2023 - 17:15