İstanbul Altınordu Kültür ve Dayanışma Derneği’ne Ziyaret


İstanbul Altınordu Kültür ve Dayanışma Derneği’ne Ziyaret

Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Merkezi İstanbul'da bulunan Altınordu İlçesi Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Müdür Toparlak'a Altınordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç eşlik etti.

Ordu İli Altınordu İlçesi Kültür ve Dayanışma Dernek başkanı Fikret Aydınhan derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Amaçlarının Altınordulu hemşehrilerinin ve Orduluların birlik beraberliklerini perçinlemek olduğunu ifade eden Başkan Aydınhan; "Bizler Dernek olarak Ordumuzun kültürünü tanıtımını yapmak ve hemşerilerimize gurbet özlemini gidermek ve birliktelik kazandırmak için çabalıyoruz. Hemşehrilerimizin, birlik ve beraberlik içinde ortak hareket etmelerini, yardımlaşma ve dayanışma içinde olmalarını, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalarını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Başarılı çalışmalarından dolayı Dernek yönetimine teşekkür eden Ordu İl Kültür Müdürü Uğur Toparlak; "Yönetim kurulu üyeleri ile tanışma imkanı bulduğum Ordu İli Altınordu İlçesi Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum. Kendilerinin de ifade ettikleri gibi önemli olan kültürümüze sahip çıkmak, geleneğimizi ve göreneğimizi yaşatmaktır. Bu anlamda da her hemşeri derneğimize olduğu gibi kendilerinin de yanlarında olacağız” şeklinde konuştu.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Aydınhan katkılarından ve ziyaretlerinden dolayı  Ordu İl Kültür Müdürü Uğur Toparlak’a bir plaket takdim etti.


Yayın Tarihi: 09/03/2017