İnternet Gazetecilerinden Birlik ve Beraberlik Örneği


İnternet Gazetecilerinden Birlik ve Beraberlik Örneği

Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü, mevlüt ve yemek programı düzenleyerek anlamlı bir hale getirdi.

Kurulduğu günden itibaren Samsun'da internet medyasında görev yapan basın mensuplarını biraraya getiren İnternet Gazetecileri Cemiyeti birlik ve beraberlik örneği oluşturdu.

Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla anlamlı programlara imza attı.

İlk olarak Samsun Büyük Camii'nde Şehitler ve vefat eden gazeteciler için mevlit okutulurken, daha sonra cemiyet üyeleri yemekte buluştu.

Kısa bir süre içinde kurulan Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti, ilimizde internet medyası üzerinde faliyet gösteren basın mensuplarını biraraya getirerek tek çatı altında toplaması birlik ve beraberliğin güzel bir örneği oldu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü daha anlamlı bir hale getirmek adına gerçekleştirdikleri programlar hakkında konuşan Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Sedat Öksüzoğlu, "

Kısa bir süre önce yazılı ve görsel basında Samsun'da yıllarca çalışmış, daha sonra internet medyasında emek veren bu mesleğin doğru, tarafsız ve ilkeli yapılması adına büyük çaba gösteren basın çalışanlarının oluşumuyla yola çıkan Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti, kuruluşundan itibaren yönetim kurulu toplantılarını her cuma günü farklı bir yönetim kurulu üyesinin yerinde yaparak aldıkları ortak kararlar doğrultusunda çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Bu anlamda biz gazeteciler için büyük bir anlamı olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzuru ve refahı için gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimiz ve vefat eden gazeteci ağabey ve büyüklerimiz için mevlit okuttuk, dualar ettik. Mekanları cennet olsun. Vefat eden gazeteci ağabeylerimizin bizlere bıraktığı bu onurlu mesleği daha yukarılara taşımak adına ve bizden sonra gelen meslektaşlarımıza bırakmak adına güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz." dedi.

Programlara cemiyet üyelerinin yanısıra Basın Enformasyon Samsun İl Müdürü Volkan Toptaş, Canik Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Musa Öztürk, İlkadım Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Oktay Çakır, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Basın Danışmanı Yaşar Aslan da katıldı.


Yayın Tarihi: 10/01/2018