İlker Başbuğ “15 Temmuz Öncesi ve Sonrası” Kitabını Bulvar AVM’de İmzalayacak


İlker Başbuğ “15 Temmuz Öncesi ve Sonrası” Kitabını Bulvar AVM’de İmzalayacak

Genelkurmay eski Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’un 15 Temmuz sonrasında, Tarafsız Bölge’de yaptığı açıklamalar “15 Temmuz Öncesi ve Sonrası” adı ile kitap oldu. İlker Başbuğ, 2 Nisan Pazar günü 14.00’te Bulvar AVM meydan alanında son kitabını okurları için imzalayacak.

Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi, D&R işbirliğiyle; 26. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’u ağırlayacak. 

Çıkardığı kitaplar ile dikkat çeken, kendine has bir okuyucu kitlesine ulaşan ve görevinin ardından kitaplarına hız veren İlker Başbuğ, ilk kitabını 2011 yılında çıkarttı; hemen ardından 'Terör Örgütlerinin Sonu' kitabını piyasaya süren Başbuğ, 2012 yılında '20.Yüzyılın En Büyük Lideri: Atatürk' ve '20.Yüzyılın En Büyük Lideri: Mustafa Kemal’i okuyucuları ile buluşturdu. 2014 yılında yaşanan olaylar sonrası 'Suçlamalara Karşı Gerçekler' kitabını yazan Başbuğ; 2015 yılında ise 'Nasıl Bir Türkiye' ve 'Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler' kitabı ile Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’un son çıkardığı kitap olan ve 15 Temmuz darbe girişimini anlatan, '15 Temmuz Öncesi ve Sonrası' kitabını, 2 Nisan Pazar günü Bulvar AVM meydan alanında düzenlenecek imza gününde okurları için imzalayacak. İlker Başbuğ, okurları için kitaplarını imzalarken aynı zamanda onlarla kısa bir söyleşi yapacak.


Yayın Tarihi: 29/03/2017