İlkadımlılar Taleplerini Doğrudan Başkan Tok’a İletiyor


İlkadımlılar Taleplerini Doğrudan Başkan Tok’a İletiyor

Vatandaşla kurduğu kuvvetli gönül bağı ile dikkat çekmeye devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadımlı vatandaşları makamında ağırlayarak taleplerini dinledi.

“Kapılarımız dün ve bugün olduğu gibi yarında vatandaşımıza sonuna kadar açık olacak” diyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadımlıların taleplerini dinledi. En hızlı iletişim yolunun yüz yüze olduğunu belirten Başkan Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi İlkadım Hizmet Binasında vatandaşları ağırladı.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI İLÇEMİZE YAYMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Halkın memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İlkadım’da yapılan hizmetleri ve projeleri halkımızın arzusu doğrultusunda ve yaptığımız istişarelerin sonucunda hayata geçiriyoruz. Bu istişarelerden vatandaşımız ve bizler mutluluk duyuyoruz. Bu nedenle belediyemizin kapıları vatandaşımıza ardına kadar açık. Sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdüğümüz görevimizde halkımız ile gerek belediye içinde gerek İlkadım bölgemizde iç içeyiz. Vatandaşlarımızı makamımızda ağırlıyor dertlerini sıkıntılarını dinliyor sorunlarını çözüme kavuşturmak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntısı bizlerin sıkıntısıdır. Eğer bizler yerel yöneticiler olarak ilçe sakinlerimizin sorunlarına çare bulmazsak bu sorun ve sıkıntılar elbet ilçemize yansır. Belediye binamızda olsun mahallelerimizde olsun halkımızın isteklerini dinliyoruz. Halkımız ile yaptığımız istişareler sonucu hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu sayede hem halkımız mutlu oluyor hem bizler memnun oluyoruz. Belediyemizin kapısı halkımıza ardına kadar açıktı ve yine açık olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞIMIZIN DERDİNE EN HIZLI ÇÖZÜMÜ SUNUYORUZ”

Her zaman sahada olarak vatandaşla iç içe bir yönetim anlayışı sergileyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Çözüm bekleyen her sorunu sonuca bağlamanın yanı sıra o çözümü en hızlı şekilde vatandaşımızla buluşturuyoruz. Bunun da en doğru yolunun yüz yüze kurulan iletişim olduğunu biliyoruz. 5 yıllık süreçte mega projeleri hayata geçirdik ve devam eden birçok projemiz var ama bunların yanı sıra asıl başarının hemşehrilerimizin gönlüne girmek olduğu bilinci ve gayesindeyiz. Hamdolsun bunu da başardığımızı düşünüyoruz. Bu gönül bağı ile ortak akıl ve birliktelik içerisinde huzur ortamını tahsis etmenin sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 02/01/2019