İlkadımlı Miniklerde Sünnet Şöleni Heyecanı Başlıyor


İlkadımlı Miniklerde Sünnet Şöleni Heyecanı Başlıyor

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından her sene geleneksel hale gelen İlkadım Sünnet Şöleni bu yıl 28 Temmuz Cumartesi günü saat 15.00 da Sevgi Kafe yanında gerçekleşecek.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından her yıl gerçekleştirilen ve büyük bir katılımın sağlandığı İlkadım Sünnet Şöleni bu yıl 28 Temmuz Cumartesi günü saat 15.00 da gerçekleşecek. Yine yoğun bir başvurunun olduğunu belirtilirken İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hazırlıklarının tamamlayarak çocuklara ve tüm katılımcılara unutulmaz bir gün daha yaşatmayı planlıyor.

FARKLI ETKİNLİKLERLE MUHTEŞEM ŞÖLEN

Sünnet Şöleni için yoğun bir hazırlık sürecine girerek katılımcılara ve özellikle sünnet olacak miniklere unutulmaz bir gün yaşatmayı amaçlayan İlkadım Belediyesi bir birinden farklı ve güzel etkinliklerle İlkadımlıları Doğu Parktaki Sevgi Kafe yanında ağırlayacak. Şölende, İlkadım Belediyesi Türk Halk Müziği Gençlik Korosu bir birinden güzel türküleri seslendirecek. Ardından İlkadım Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisi, tiyatro, animasyon ve eğlenceleri yarışmaların yanı sıra hayvanat bahçesi ziyareti ve açık hava film keyfi çeşitli ikramlarla Samsunlular unutulmaz bir gün yaşayacak.

“SÜNNET ŞÖLENİNE TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVET EDİYORUZ”

Hem çocukların hem de ailelerinin doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gün yaşayacağı sünnet şölenine tüm vatandaşları davet eden Başkan Erdoğan Tok; “Evlatlarımızın erkekliğe ilk adımı atacağı ve onlar için çok önemli olan bu günü en iyi şekilde yaşatmayı ve hayatları boyunca unutmayacakları bir gün olmasını sağlayacağız. Çocuklarımızın mutluluğu bizler için her şeyden önce geliyor. Bir aile kendi çocuğu için nasıl bir sünnet töreni yaparsa bizlerde eksizsiz bir şekilde bu yavrularımız için unutulmaz bir şölen tertip ediyoruz. Dinimizde büyük önem arz eden erkekliğin ilk adımı dediğimiz sünnet, erkek yavrularımızın ömürleri boyu hatırlayacakları önemli olaylardan biridir. Bu bilinçle hazırladığımız sünnet şölenimizde doyasıya eğlenmelerini sağlıyoruz. Ailelerimizin en mutlu anlarını yaşayacağı bu güzel şölende tüm vatandaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 10/07/2018