İlkadımlı Kadınlar Hizmetlerden Memnun


İlkadımlı Kadınlar Hizmetlerden Memnun

Gönül buluşmaları program ile İlkadımlı kadınlarla buluşmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; "İlkadım'da kadınlara her zaman pozitif ayrımcılık uyguladık" dedi.

Acem Tekkesi ve Sohbet Evinde gerçekleştirilen "Gönül Buluşmaları" programı ile İlkadımlı kadınlarla buluşmaya devam eden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Unkapanı Mahallesinde yaşayan kadınlarla buluştu. Gördüğü yoğun ilgi karşısında mutlu olduğunu belirten Başkan Erdoğan Tok;" Biz her zaman kadınların ve çocukların belediyesi olduk" dedi.

"İNSANA DOKUNAN PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK"

5 yıllık dev yatırım ve projeleri anlatan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; "Yaptığımız her proje ve hizmetin merkezine insanı koyduk. Her şeyden önce en büyük başarının gönüllere dokunmak olduğu bilinci ile gece gündüz hemşehrilerimiz için çalıştık. Bunun sonuncuda da bugün vatandaşımızdan ve özellikle de siz değerli hanım kardeşlerimizden gördüğümüz teciveccüh en büyük mutluluğumuz oldu. Bugün gönül buluşmaları adı altında samimiyet ve tevazu ile bir araya gelebiliyorsak bu karşılıklı yaşadığımız sevgi ve saygının sonucudur. Bizlere gösterdiğiniz bu ilgi ve içtenlikliğe yürekten teşekkür ederim" diye konuştu.

İLKADIM'DA KADINLARIN YAŞAM KALİTESİ ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından kadınlara yönelik birçok hizmet hayat bulurken hem ekonomik hem sosyal yaşamda kadının varlığı güç kazanıyor. Kadının toplumdaki yerini sağlamlaştırmak adına birçok örnek projeye hayat verdiğini belirten Başkan Tok; "Hanım kardeşlerimize her zaman pozitif ayrımcılık uyguladık ve uygulamaya devam edeceğiz. El emeği ile kadınlarımıza ekonomik kazanç sağlayacak fırsatlar sunan kurslarımız yanı sıra sosyal yaşamda da yeni ve modern imkanlar tahsis ediyoruz. Kültür merkezlerimizde yüze yakın farklı branşta kurs gören hanım kardeşlerimiz için Unkapanın'da tamamlanmasına az bir zaman kalan Unkapanı Yaşam ve Kültür Merkezimizi hizmete sunacağız. Hem Unkapanı Mahallemize değer katacak hem de kadınlar için eşsiz bir yaşam alanı olacak Unkapanı Yaşam ve Kültür Merkezi içerisinde, ticaret merkezi ve dükkanlar, kültür merkezi, hanımlar için kurs salonları, içiresindeki birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği hanımlar kültür ve yaşam merkezi, düğün salonu ve otopark gibi birbirinden farklı noktalarla modern bir yaşam merkezi olacak. Bu dev projemizin şimdiden hanım kardeşlerimiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını dilerim." şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 19/02/2019