İlkadım’da Sevgiyle Büyüyen Coşku


İlkadım’da Sevgiyle Büyüyen Coşku

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Sevgi, samimiyet, tevazu ve kardeşlikle her kesimi kucaklıyoruz” dedi. 

SEVGİ BİR GÖNÜLLER BİR

Esnaf ziyaretleri, mahalle gezileri, gönül buluşmaları ile her yaştan insanla bir araya gelen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Mecidiye, Çiftlik, 56’lar Caddesi esnaf ziyareti, Acem Tekkesi Gönül Buluşmaları ile kadın-erkek, çocuk, genç her kesimle bulaşarak karanfil dağıttı. Milletin büyük ilgisiyle karşılanan  Başkan Erdoğan Tok, vatandaşlarla tek tek görüşerek sohbet etti. 

İNSAN VE MEMLEKET SEVDASI ANLAYIŞI

Belediyecilik anlayışının temelinde insan ve memleket sevdası olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, “Biz, hep milletimizle birlikte sevgiyle yürüdük.  Sevgiyi her zaman milletimizle buluşturduk. Hizmet anlayışımızda, kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, toplumun tüm kesimleriyle ortak bir akıl etrafında birleşip, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlenmesine katkı sağlamak için gece gündüz çalışmak vardır. En büyük yatırım gönülleri fethetmektir, gönüllere girmektir. Biz bu anlayışla hizmetlerimizle hem ilçemizi inşa hem de gönülleri ihya ederek  milletimizin gönlünde yer ettik.” diye konuştu. 


Yayın Tarihi: 14/02/2019