Atakum'un Sorunları Masaya Yatırıldı


Atakum'un Sorunları Masaya Yatırıldı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin ortak katılımıyla gerçekleştirilen 'Halk Günü'nde Atakum'un sorunları masaya yatırıldı. Atakumlu vatandaşlar istek ve taleplerini doğrudan ilgililere iletti

Atakum Kaymakamlığı tarafından, kaymakamlık binasında 'Halk Günü' gerçekleştirildi. Halk Günü'ne Samsun Valisi Osman Kaymak, Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar tek tek söz alarak dilek, şikâyet, öneri ve taleplerini anlattı.

GAZİLERE BERAT

Halk Günü programının ardından Vali Kaymak, Kaymakam Nazlı ve Başkan Deveci yine Atakum Kaymakamlığı'nda yapılan 'KKTC Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni'ne katılarak, KKTC'nin hazırladığı madalya ve beratları protokol üyeleriyle birlikte Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan ve Atakum'da ikamet eden 72 gaziye takdim etti.

VALİ KAYMAK'TAN MAKAM ZİYARETİ

Törenin bitimindeyse Samsun Valisi Osman Kaymak ve Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Bir süre makamda sohbet eden konuklar, ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Deveci ile Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali Kaymak, Kaymakam Nazlı'ya teşekkür etti.


Yayın Tarihi: 03/07/2019