İlkadım’da Kent Merkezi Yeni Görümüne Kavuştu


İlkadım’da Kent Merkezi Yeni Görümüne Kavuştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok baskı beton çalışmaları ile yeni ve modern bir görünüme kavuşan tarihi çarşıda incelemelerde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri tarafından gerçekleştirilen ve 5 bin metrekare baskı beton ve led aydınlatmaların yapıldığı tarihi çarşıyı gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Çalışmaların tamamlanmasının ardından tarihi çarşının yeni görünümü esnafın yüzünü güldürürken çarşıya vatandaşların ilgisinin daha da artacağı düşünülüyor.

YENİ CAZİBE MERKEZİ

Saathane Meydanı çevresinde bulunan Namık Kemal ve Sakarya Caddesi, Ferah, Hacı Hatun ve Ak Sokakta yapılan ve 5 bin metrekarelik alanda uygulanan baskı beton ve aydınlatma çalışmaları bu caddelere vatandaşların ilgisini arttırırken çarşı esnafının da memnuniyeti kazandı. Baskı beton kullanılan caddeler hem güzel bir görünüme kavuşmuş oluyor hem de uzun ömürlü olması nedeni ile kalıcı ve modern bir çözüm sunuyor. İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar esnasında esnafın etkilenmemesi için özellikle gece saatlerinde yapılan çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların ve çarşı esnafının memnuniyetini kazandı. Konumu nedeni ile büyük öneme sahip olan çarşı, yapılan çalışmalarla değer kazanan yeni bir cazibe merkezi haline geldi.

BAŞKAN TOK; “ESNAFIMIZ MUTLUĞU BİZİM SEVİNCİMİZ OLDU”

Tamamlanan çalışmaların ardından çarşı esnafı ile buluşarak hem esnafın hem de vatandaşların taleplerini dinleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, çarşı içerisinde yer alan dükkânları gezerek tek tek esnaflarla sohbet etti. Yapılan çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşlara memnuniyetlerini soran Başkan Tok; “Uzun zamandır bu bölge esnafı ve vatandaşlarımız tarafından beklenen çalışmalarımızı tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bölgede çalışmalarımızı tamamlamak için her türlü imkanımızın hazır olmasına rağmen su, doğalgaz ve elektrik gibi bizim sorumluluğumuz dışında süren alt yapı çalışmalarının tamamlanmasını beklemek durumundaydık. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından ekiplerimiz geceli gündüzlü bir çalışma temposu ile tarihi çarşımızı yep yeni bir görünüme kavuşturmuş olduk. Esnaf kardeşlerimizin ve değerli vatandaşlarımızın memnuniyetini yerinde görmekten sonsuz mutluluk duydum. Esnafımızın mutluluğu bizlerinde sevinci oluyor. Yeni ve modern görünümüyle çarşımızın tüm şehrimize hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 14/10/2017