İlkadım’da Cumhur’un Gövde Gösterisi


İlkadım’da Cumhur’un Gövde Gösterisi

İlkadım Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım Belediyesi Başkan Adayı Erdoğan Tok yaptığı basın toplantısında coşkulu bir kalabalıkla karşılanırken Cumhur İttifakı böyle olur dedirten manzaralar yaşandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan İlkadım Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirdiği Basın Toplantısında çok sayıda vatandaş, teşkilat üyesi ve basın mensuplarına seslendi. Cumhur İttifakı böyle olur dedirten basın toplantısına AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, Ak Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, MHP İlkadım Kadın Kolları Başkanı Gülşen Aslan, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, İlkadımlı Muhtarlar, AK Parti Aday Adayları, STK Temsilcileri, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile basın mensupları katıldı.

COŞKULU KALABALIKTAN BAŞKAN TOK’A DESTEK

Kendisi ile özdeşleşen “Ülkede Erdoğan, İlkadım’da Erdoğan” sloganı ve meşaleler ile karşılanan İlkadım Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım Belediyesi Başkan Adayı Erdoğan Tok’a katılımları ve tezahüratları ile destek veren vatandaşlardan tam destek sözü geldi. 5 yıllık süreçte Başkan Erdoğan Tok’un İlkadım’a büyük bir ivme kazandırdığını belirten vatandaşlar, “Başkanımıza güvenimiz tam” diye konuştular.

AKYÜZ; “2019’DA İLKADIM’DA REKOR KIRACAĞIZ”

Yoğun katılım ve heyecanın yaşandığı basın açıklamasında konuşan AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz; “Her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de İlkadım rekor kırmaya hazır. Bu akşam burada oluşan bu birlik ruhu ile 31 Mart’ta en iyi sonucu alarak Cumhur İttifakı ile başarıyı yakalayacağız” diye konuştu.

ERDEMİR; “ŞER GÜÇLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

Ardından söz alan MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir; “15 Temmuz’da bir şer yaşandı. Ama bu akşam burada görüyorum ki o şer bir hayra dönüşmüş durumda. Bu hayrı memleketin hayrına olan bu hayrı bozmak için uğraşan şer güçlere Cumhur İttifakı ile fırsat vermeyeceğiz. Omuz omuza hep beraber büyük Türkiye için çalışacağız” şeklinde konuştu.

“HER ZAMAN OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ”

Konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başlayan Başkan Tok; “Kıymetli dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım, sevgili hemşehrilerim, değerli basın mensubu arkadaşlar AK Parti çatısı altında başladığımız onurlu yolculuğumuz 2004 yılında halkımızın teveccühü ile İlkadım Belediye Başkanı olarak devam etti. ilkadımımıza 5 yıl hizmet etme şerefine eriştim. Bu 5 yılda ilkadım Beldemizde ilklerin belediyesi sloganıyla AK Belediyeciliği yaşatarak bir çok ilke imza attık. Halkımıza sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini yaşattık. Bu süreçte duruşumuzdan yürüyüşümüzden asla taviz vermedik. Omurgalı durduk. Önemli olan partimizin ülkemizin bekasıdır dedik ve koltuk derdine düşmedik. Davamızdan vazgeçmedik. Yolumuzdan dönmedik. Duruşumuzu bozmadık. Bundan sonraki süreçte hep birlikte omuz omuza el ele gönül gönle çalışacak ilçemizin geleceğini hep birlikte ortak akıl ile planlayacağız” diye konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKIYLA KAZANAN MEMLEKETİMİZ MİLLETİMİZ OLACAKTIR”

Sık sık tezahüratlarla sözlerine karşılık bulan İlkadım Belediye başkanı Erdoğan Tok; “Gecemizi gündüzümüze katarak teşkilatımızla, çalışma arkadaşlarımızla birlikte her şeyin en iyisine layık olan hemşerilerimiz için, ilkadımımız için çalıştık ve ilkadım’a yakışanı yaptık. Herkese yüreğimizi açtık, gönlümüzü açtık. Hangi düşünceden olursa olsun hiçbir kimseyi ayırmadan hizmet etme gayretinde olduk.  Bu günden sonrada cumhur ittifakının ruhuna uygun bir şekilde hareket etmeye and içiyoruz. Cumhur ittifakı milletimizin devletimizin bekası için kurulmuş milletimizin kalbinde gönlünde yer bulmuş bir ittifaktır. Cumhur ittifakıyla kazanan memleketimiz milletimiz olacaktır. Bu ittifak sadece seçime odaklı değil uzun soluklu bir ittifaktır. Seçimlerden sonra da devam edecek seçimlerden sonra da cumhur ittifakına göre hareket edilecek istişareler ona göre yapılacak kararlar ona göre alınacak yönetim anlayışı ona göre şekillenecektir. İlkeli ve onurlu belediyecilik anlayışıyla yürüdüğümüz bu yolda bizlere yol arkadaşı olan bizlere kardeşlik yapan bize destek olan bütün yol arkadaşlarımızla bugüne kadar nasıl el ele kol kola gönül gönle yürüdüysek bundan sonrada sevgiyle yürümeye devam edeceğiz. Daha yapacak çok işimiz, daha yürüyecek yolumuz, daha söyleyecek sözümüz var. İlçemize kazandırdığımız değerli hizmetlerde dostane ilişkiler yürüttüğümüz birlikte hizmet ürettiğimiz kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum örgütlerinin değerli yöneticileriyle, meclis üyelerimizle, esnaflarımızla, işadamlarımızla, muhtarlarımızla bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada yine aynı şekilde tüm kurumlarımızla uyumlu şekilde yol yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir’e tablo hediye eden Başkan Tok vatandaşla selamlaşarak alandan ayrıldı.


Yayın Tarihi: 22/01/2019